Table of Contents:

  1. Hvem skal være James Bond efter Daniel Craig?
  2. Hvem er den næste 007?
  3. Hvor mange James Bond-film er der med Daniel Craig?
  4. Hvem har spillet James Bond i længst tid?
  5. Hvem er i spil som James Bond?
  6. Hvem var den første agent 007?
  7. Hvornår kommer James Bond i biografen 2021?
  8. Hvornår kan man købe No Time to Die?
  9. Hvad står M for i James Bond?

Hvem skal være James Bond efter Daniel Craig?

Tidligere i år var han biografaktuel i Hitman's Wife's Bodyguard. Næste efter Hooper følger en række velkendte navne på listen, nemlig Tom Hardy, Richard Madden, Regé-Jean Page og Henry Cavill, som alle tidligere har været nævnt som 007-kandidater.

Hvem er den næste 007?

Daniel Craig mister sin 007-titel til en kvinde Selvom Daniel Craig fortsat er med i 'Bond 25', vil han i den kommende film ikke længere bære titlen 'Agent 007' - det vil 31-årige Lashana Lynch til gengæld.

Hvor mange James Bond-film er der med Daniel Craig?

Daniel Wroughton Craig (født 2. marts 1968) er en engelsk skuespiller, der blandt andet er kendt for at have spillet hovedrollen i fem James Bond-film.

Hvem har spillet James Bond i længst tid?

Alle 25 James Bond-film nogensinde lavet Sean Connery var den første og nåede i alt at spille rollen seks gange. Roger Moore er den skuespiller, der har spillet James Bond flest gange. I perioden fra 1973 og frem til 1985 nåede Moore at spille James Bond-karakteren intet mindre end syv gange.

Hvem er i spil som James Bond?

Øverst på Danske Spils liste med James Bond-kandidater er 44-årige Tom Hardy, der tidligere har spillet superskurk i Batman og giver odds 3,75 som ny Agent 007.

Hvem var den første agent 007?

Sean Connery (7 film mellem 19) – For skotten Connery blev Bond-filmene den første store filmsucces. Han debuterede med filmen Dr. No. Da han havde haft rollen seks gange, tog han afsked med den af frygt for at blive sat i bås men vendte alligevel tilbage en sidste gang i Never Say Never Again.

Hvornår kommer James Bond i biografen 2021?

film om agent 007 sat til at få premiere i foråret 2020, men så kom corona og udskød premieren til efteråret 2020. Men der kom næste bølge af corona, og 'No Time To Die' blev udskudt til foråret 2021. Det holdt heller ikke, men nu lagde man sig fast på datoen 8. oktober 2021.

Hvornår kan man købe No Time to Die?

Filmen vil indgå i pakkerne Viaplay Total og Viaplay Film & Serier fra og med 7. april. Lej eller køb den allerede nu. I ”No Time To Die” har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica.

Hvad står M for i James Bond?

M er en fiktiv person i Ian Flemings James Bond-bøger og i filmene, som er baseret på romanerne. M er chef for efterretningstjenesten Secret Intelligence Service (MI6) og er Bonds overordnede. Fleming baserede karakteren på flere ledende personer, som han kendte, fra den britiske efterretningstjeneste.