Table of Contents:

  1. Hvilket rejseselskab skal jeg vælge?
  2. Hvor stammer TUI fra?
  3. Hvem ejer Spies Rejser?
  4. Hvem ejer Nazar?
  5. Hvilket land er TUI fra?

Hvilket rejseselskab skal jeg vælge?

Sådan vælger du det rigtige rejseselskab. Når du skal vælge et dansk rejseselskab til din næste rejse, skal du først og fremmest gøre dig klart, hvad dit behov er. Altså hvilken type rejse, som du skal på. For der er rigtig mange muligheder – både hvad angår transportform og hvor meget, som du vil klare selv.

Hvor stammer TUI fra?

TUI (Touristik Union International) er en tysk-engelsk rejsearrangør med hovedsæder i Hannover, Niedersachsen samt Luton, England. I 2007 fusionerede virksomheden TUI med Thomson og dannede dermed verdens største virksomhed for rejser. I Danmark har TUI ejet rejsearrangøren Star Tour siden 2000, og 1.

Hvem ejer Spies Rejser?

I dag ejes Spies af rejsekoncernen Nordic Leisure Travel Group, der har den svenske kapitalfond Altor og den norske milliardær, forretningsmand og hotelkonge Petter Stordalen som primære aktionærer.

Hvem ejer Nazar?

Nazar er en del af TUI Group, verdens største rejsekoncern. TUI Group er verdens ledende rejseselskab og driver virksomhed på over 180 destinationer, men flere end 30 millioner gæster og fly fra 32 nøglemarkeder. TUI Group har hovedsæde i Tyskland og har ca. 77.000 ansatte.

Hvilket land er TUI fra?

TUI (Touristik Union International) er en tysk-engelsk rejsearrangør med hovedsæder i Hannover, Niedersachsen samt Luton, England. I 2007 fusionerede virksomheden TUI med Thomson og dannede dermed verdens største virksomhed for rejser.