Table of Contents:

 1. Hvem er dommerne i masken?
 2. Hvad er 6 chair challenge?
 3. Hvem holder masken æggemad?
 4. Hvem gik videre i 6 Chair?
 5. Hvor mange Bootcamp er der ix factor?
 6. Hvem skal være dommere IX Factor 2022?
 7. Hvem holder masken skelet ledetråd?
 8. Hvem holder masken ananas ledetråd?
 9. Hvem holder masken Jesper Binzer?
 10. Hvem holder masken ledetråde ananas?

Hvem er dommerne i masken?

Panelet i den danske udgave består af Sofie Jo Kaufmanas, Peter Frödin, Mille Dinesen og Frederik Cilius.

Hvad er 6 chair challenge?

Som den sidste af de tre dommere er det denne fredag Kwamie Liv, som skal stå i spidsen for 6 Chair Challenge i 'X Factor'. Fire grupper, fire solister over 23 år og fire solister under 23 år skal ind foran dommeren i håbet om en stol – og dermed en plads videre til bootcamp.

Hvem holder masken æggemad?

For det var nemlig Silas Holst, der gemte sig inde i Æggemad. - Det har været lidt ligesom at være Clark Kent, som tager en Supermand-kappe på, og så kan man bare det hele, fortæller Silas Holst om oplevelsen. Silas Holst gemte sig bag Æggemads maske.

Hvem gik videre i 6 Chair?

I september 2021 blev den nye dommertrio offentliggjort. Sangerinden Oh Land blev erstattet af sangerinden Kwamie Liv, mens Thomas Blachmann og Martin Jensen fortsatte som dommere.

Hvor mange Bootcamp er der ix factor?

Alle deltager og produktionsfolk boede på Strandhotel Røsnæs og de 3 bootcamp steder var; Dyrehøj Vingård, hvor Thomas Blachman afholdte for kategorien 'Grupperne', det Maritime Aktivitetshus på Nyby Havn, hvor Martin Jensen nød udsigten til vandet med sin kategori 23+, og til sidst Naturskolen, hvor Oh Land afholdte ...

Hvem skal være dommere IX Factor 2022?

I september 2021 blev den nye dommertrio offentliggjort. Sangerinden Oh Land blev erstattet af sangerinden Kwamie Liv, mens Thomas Blachmann og Martin Jensen fortsatte som dommere....Dommerne stemte ud:
 • Blachman: Lorenzo & Charlo.
 • Kwamie Liv: Wela & Garcia.
 • Martin Jensen: Wela & Garcia.

Hvem holder masken skelet ledetråd?

Glæd dig til Danmarks største gætteleg, hvor ti kendte danskere går på scenen for at underholde - forklædt i hver deres forrygende og fascinerende figur. Spørgsmålet er, om du og Detektiverne kan gætte, hvem der gemmer bag masken? Hold øje med ledetrådene, som - måske - hjælper dig på vej!

Hvem holder masken ananas ledetråd?

Ananas. Hvor der har været en overvældende majoritet, det gættede på, at Monster i virkeligheden er Thomas Buttenschøn, er der større spredning på gættene, når det kommer til, hvilken kendt der gemmer sig bag Ananas. Sangerinderne Szhirley, Stine Bramsen og Medina går igen blandt de mange gæt.

Hvem holder masken Jesper Binzer?

'Hvem holder masken?' stammer fra Sydkorea og er indtil videre bredt ud til 46 lande. Det er blevet kaldt verdens mest hemmelige underholdningsshow, og det havde premiere i Danmark i starten af november. Se Jesper Binzers reaktion på at blive smidt ud efter bare en enkelt sang.

Hvem holder masken ledetråde ananas?

Ananas. Hvor der har været en overvældende majoritet, det gættede på, at Monster i virkeligheden er Thomas Buttenschøn, er der større spredning på gættene, når det kommer til, hvilken kendt der gemmer sig bag Ananas. Sangerinderne Szhirley, Stine Bramsen og Medina går igen blandt de mange gæt.