Table of Contents:

  1. Er Yousee internet godt?
  2. Er Altibox godt?
  3. Er Stofa godt internet?
  4. Hvad er der galt med YouSee?
  5. Hvem ejer Onefiber?
  6. Hvem ejer Altibox?
  7. Hvad er bedst Stofa eller YouSee?
  8. Er Stofa SafeSurf godt?

Er Yousee internet godt?

Yousee er Danmarks største svindler butik. Har den største pakke, og betaler den nette sum af 669 kr hver måned, plus internet og telefon, er vi langt over 1000 kr om måneden. Oveni har de så fjernet alle filmkanaler, som jeg så kan bruge mine point på. Alt i alt meget dyrere, og endnu mindre tv.

Er Altibox godt?

Det er i teorien det mest stabile og bedste internet på markedet. I praksis kan der være forskelle mellem de forskellige selskaber, men du kan altså i udgangspunktet forvente en forbindelse af meget høj kvalitet. Altibox tilbyder også tv via fiber.

Er Stofa godt internet?

Elendig dårligt wifi. Den hastighed er der også, når jeg bruger kabel direkte fra boxen, men når den sendes trådløs er der kun 46/44 Mbits. Har flere gange benyttes Stofa support, men forgæves. Stofa oplyser nu, at det er der ikke noget at gøre ved. Vi havde bedre wifi i sommerhuset før vi fik fiber net.

Hvad er der galt med YouSee?

Driftsinformation - YouSee driftstatus for tv, bredbånd og mobil. Her kan du hurtigt se, om vi har registreret en fejlmelding på din adresse. Der kan gå op til 15 minutter, fra en fejl bliver opdaget, til vi registrerer den her på siden. Vi stræber mod at rette alle fejl hurtigst muligt.

Hvem ejer Onefiber?

Onefiber er en del af GlobalConnect, som leverer internetløsninger til erhverv, offentlige og private i hele Danmark. Hos Onefiber by GlobalConnect er vi optagede af, at alle borgere i Danmark skal have adgang til lynhurtigt internet.

Hvem ejer Altibox?

Altibox er en norskejet virksomhed, som er ejet af energikoncernen Lyse AS. Altibox leverer i dag fiberbredbånd til over 750.000 husstande i Norge og Danmark. Altibox tilbyder også tv-pakker og underholdningstjenester, samt mobilpakker.

Hvad er bedst Stofa eller YouSee?

YouSee er ejet af TDC, som har det stærkeste og mest stabile netværk. De står rigtig stærkt på både bredbånd og fibernet. Tjek din adresse hos YouSee her og se hvad du kan få. Stofa er også en af de ældste internetudbydere i Danmark, og de har også et rigtig stærkt netværk til både bredbånd og fiber.

Er Stofa SafeSurf godt?

Med SafeSurf kan du og dine børn trygt downloade billeder, shoppe på nettet og anvende netbank, uden at bekymre jer om virus. SafeSurf er et brugervenligt sikkerhedsprogram, der opdateres automatisk, så din computer altid er beskyttet.