Table of Contents:

  1. Hvad er en TSI motor?
  2. Hvad er ACT på biler?
  3. Hvad står GTD for?
  4. Hvad er gte?
  5. Hvad betyder TDI på biler?

Hvad er en TSI motor?

TSI motoren er resultatet af Volkswagens bestræbelser på det, som med et engelsk ord kaldes 'downsizing'. Det vil sige at skabe motorer med den mindre motors brændstofforbrug og miljøvenlighed og den store motors kræfter og komfort. Hvad betyder TSI? TSI står for 'Turbocharged Stratified Injection'.

Hvad er ACT på biler?

Ved kørsel med stabile hastigheder arbejder motoren optimalt, og nogle ŠKODA-motorer er udstyret med ACT (Active Cylinder Technology), som frakobler to af de fire cylindre og dermed reducerer brændstofforbruget yderligere.

Hvad står GTD for?

Getting Things Done® er en metode beskrevet af David Allen i bogen af same navn. ... Den blev første gang udgivet i 2001 (senest opdateret i 2015) og refereres oftest til som GTD.

Hvad er gte?

Den nye Golf har fået GTE-navnet, fordi den er i familie med de sportslige GTI og GTD. Bogstaverne GT står for Gran Turismo - et synonym for sportslige egenskaber - og hvor I'et i GTI står for indsprøjtning (af benzin) og D'et i GTD for diesel, står E'et i GTE for elektricitet.

Hvad betyder TDI på biler?

TDI er et varemærke for dieselmotorer med direkte indsprøjtning og turbolader fra Volkswagen AG. TDI står for Turbocharged Direct Injection hhv. Turbocharged Diesel Injection. TDI-serien benyttes i biler af mærkerne Volkswagen, Audi, SEAT og Škoda.