Table of Contents:

  1. Hvad er en tungsten ring?
  2. Hvem køber vielsesringe?
  3. Hvad er tungsten lavet af?
  4. Hvor meget koster tungsten?
  5. Hvor meget koster vielsesringe?

Hvad er en tungsten ring?

Hvis man ser på grundstoffet der skaber Tungsten Ringe, så er der i virkeligheden tale om gråt pulver, som har den særlige egenskab at man kan skabe ringe af stoffet, samtidig med at det er så holdbart at man skal benytte diamanter for at forme ringe af stoffet.

Hvem køber vielsesringe?

Jeg har talt med Hartmann's, som formentlig er den juveler i Skandinavien med det største udvalg i diamantsmykker og et stort udvalg af vielsesringe, og de siger, at der er 3 ting I med fordel kan tænke over inden I beslutter jer for, hvilke vielsesringe I vil have.

Hvad er tungsten lavet af?

Wolfram er et grundstof med atomnummer 74 og symbolet W. Det er et hårdt, tungt, stålgråt til hvidt overgangsmetal og især kendt for at være metallet med det højeste smeltepunkt og det højeste kogepunkt. Den lille kugle i spidsen af kuglepenne indeholder wolfram.

Hvor meget koster tungsten?

Fremstilling og anvendelse
Nummer74
AtomtegnW
Navnwolfram
Relativ atommasse183,85
Densitet19,3 g/cm3

Hvor meget koster vielsesringe?

En guld vielsesring kan koste fra 1700 kroner helt op til over 100.000 kroner. Det kommer helt an på hvor mange mandetimer, der går med forarbejdningen af ringen, hvor mange gram guld der går til ringen og om der evt. skal isættes diamanter/brillianter i ringen.