Table of Contents:

  1. Hvem har gratis synstest?
  2. Hvor får man tjekket sit syn?
  3. Hvor lang tid tager et synstjek?
  4. Er der forskel på optikere?
  5. Er synstest gratis hos Profil Optik?

Hvem har gratis synstest?

Hos Synoptik kan du både få lavet en gratis synstest og en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Forskellen på prøverne er, at den gratis synstest giver dig et indtryk af, hvordan det står til med dit syn, og hvilken styrke du umiddelbart har brug for.

Hvor får man tjekket sit syn?

Hvor ofte, du bør få tjekket dit syn hos optikeren kan være individuelt, men som udgangspunkt anbefaler vi hos Profil Optik, at du får foretaget en synstest minimum hvert andet år. Klik her for at bestille tid til en synstest hos din nærmeste optiker, hvis det er et stykke tid siden, du sidst har været afsted.

Hvor lang tid tager et synstjek?

Afhængigt af hvilken type bilsyn, din bil skal have foretaget, kan det vare i mange forskellige tidsintervaller. Et ganske almindeligt, periodisk bilsyn tager som regel under en halv time i de fleste synshaller. Mange steder kan de dog gøre det på blot 20 minutter.

Er der forskel på optikere?

Der er stor forskel på dyrest og billigst. Det bedste, forbrugerne kan gøre for sig selv, er derfor at gøre sig klart, hvad de får for pengene hos mere end én optiker, og så vælge derefter,« siger han.

Er synstest gratis hos Profil Optik?

Få en gratis synstest hos Profil Optik. Hos Profil Optik kan du få foretaget en gratis synstest af vores autoriserede optikere. Det kan du, fordi vi mener, det er vigtigt at være på forkant med øjensundheden.