Table of Contents:

 1. Hvad betyder 70.3 ironman?
 2. Hvad er gennemsnitstiden for en ironman?
 3. Hvor lang tid tager det at svømme 3 8 km?
 4. Hvor meget svømmer man i ironman?
 5. Hvem opfandt Ironman?
 6. Hvad indeholder en triathlon?
 7. Hvornår slutter Ironman?
 8. Hvordan træner man op til en halv ironman?
 9. Hvor lang tid tager det at træne op til en halv Ironman?
 10. Hvad skal man i en Ironman?
 11. Hvordan døde Ironman?
 12. Hvad er rækkefølgen i triatlon?
 13. Hvor lang er en mini triathlon?

Hvad betyder 70.3 ironman?

Ironman 70.3 (Halv Ironman) Et alternativ til det fulde løb er "Ironman 70.3". Grundlæggende det samme løb, men i halve distancer. I Ironman 70.3 er distancerne reduceret til 1.9 km svømning, 90 km cykling og 21.1 km løb (halvmarathon).

Hvad er gennemsnitstiden for en ironman?

Hvor lang tid tager en Ironman? Der er tidsgrænser for hver af de tre distancer. Du skal klare svømningen på under 2 timer og 20 minutter, overstået cyklingen inden den samlet tid på 10 timer og 30 minutter og til sidst løbe i mål indenfor 17 timer i alt.

Hvor lang tid tager det at svømme 3 8 km?

Længde: 3,8 km svømning i åbent hav efterfølges af 180 km landevejscykling og 42,2 km løb. Typisk varighed: 12-15 timer. Nødvendig træningsmængde: 6-8 ugentlige træningspas a 1-2 timer.

Hvor meget svømmer man i ironman?

Ironman (3,8 km svømning, 180 km cykling, 42,2 km løb) Lang Triathlon (4 km svømning, 120 km cykling, 30 km løb)

Hvem opfandt Ironman?

Iron Man (Anthony Edward "Tony" Stark) er en fiktiv Marvel-tegneseriefigur. Han blev skabt af Stan Lee, Larry Lieber, Don Heck og Jack Kirby.

Hvad indeholder en triathlon?

Triatlon er en sportsgren der består af 3 discipliner svømning, cykling og løb. Den form for triatlon som dyrkes i dag, startede i 1974 i San Diego i Californien i USA. Triatlon blev en olympisk disciplin ved OL i Sydney i 2000.

Hvornår slutter Ironman?

Sådan påvirker det trafikken Trafikanterne skal forberede sig på omkørsler og forlænget rejsetid på vejene omkring det nordlige København i forbindelse med afviklingen af KMD Ironman CPH den 18. august. Vejnettet vil være påvirket fra om morgenen til sidst på eftermiddagen.

Hvordan træner man op til en halv ironman?

1 x cykling med højt tempo, fx 2 x 20 minutter med fuld fart. 1 x løbetræning med intervaller, fx 4 x 4 minutter, med 2 minutters pause imellem. 1 x krydstræning, hvor du efter 50-60 km cykling løber 5-8 km.

Hvor lang tid tager det at træne op til en halv Ironman?

Afhængigt af hvor meget tid du kan afse, vil du inden for 6-9 måneder kunne træne dig op til at gennemføre en halv jernmand i fin stil. Regn med at skulle træne 5-6 gange om ugen.

Hvad skal man i en Ironman?

Deltagerne skal igennem 10 gange ironman, som hver især består af 3,8 kilometer svømning, 180 kilometer cykling og afslutningsvis en maraton, som består af 42 kilometer og 195 meter løb. De distancer skal altså ganges med 10 for at være en Deca Ironman.

Hvordan døde Ironman?

Den berømte multimilliardær Anthony Edward “Tony” Stark, også kendt som Iron Man, er ikke død, men har af hensyn til sin familie trukket sig tilbage til en mere anonym tilværelse som afdanket Hollywood-skuespiller, der tager roller i familievenlige film om talende dyr.

Hvad er rækkefølgen i triatlon?

Triatlon eller triathlon er en multisportsgren og olympisk disciplin bestående af svømning, cykling og løb i netop denne rækkefølge.

Hvor lang er en mini triathlon?

Triatlon henvender sig til alle, da der er mange forskellige niveauer og distancer at stille op i, alt lige fra mini triatlon, som kan bestå af 300 meter svømning, 20 km cykling og 4 km løb, til den hele Ironman som består af 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,195 km løb.