Table of Contents:

  1. Hvordan ser trolde ud?
  2. Hvad betyder en trold?
  3. Hvor er trolden i kongelundsskoven?
  4. Hvor finder jeg Bjarke Cirkelsten?
  5. Hvordan finder man Bjarke Cirkelsten?

Hvordan ser trolde ud?

Trolde er mytiske menneskelignende væsener fra den skandinaviske folketro. De beskrives meget forskelligt: fra venlige kæmper til djævelske menneskeagtige skikkelser. De gengives tit med grove eller groteske træk. De lever under jorden, i klipper eller huler og er typisk tyvagtige, stærke og ret dumme.

Hvad betyder en trold?

Trold, (oldn. troll, af uvis opr.), eventyrligt væsen. Trolde er ligesom dværge i både ældre og nyere germansk folketradition fællesbetegnelser for de underjordiske. Men som trolde eller troldfolk betegnes også alle de sociale naturvæsner som fx bjergfolk, bakkefolk og højfolk.

Hvor er trolden i kongelundsskoven?

For at finde naturparkens egen trold, skal man gå ind på www.trollmap.com - zoom ind på Danmark - klik på 'Den store Troldefolkefest' logoet - vælg dit kapitel - hop på cyklen - og nyd jagten på ham.

Hvor finder jeg Bjarke Cirkelsten?

Bjarke Cirkelsten er navnet på den Thomas Dambo-trold, der gemmer sig ved Dragør.

Hvordan finder man Bjarke Cirkelsten?

Og nu er det så blevet tid til at gå på opdagelse efter Bjarke Cirkelsten på Amager. Den interaktive skattejagt fungere således, at man klikker ind på www.trollmap.com, zoomer ind på Danmark og trykker på logoet TroldeFolkeFest (placeret i kattegat, red.). Så er man igang.