Table of Contents:

 1. Er Lea og Sami kærester?
 2. Er Sille og David stadig sammen?
 3. Er Christel og Teitur sammen?
 4. Er Sami og Lea stadig sammen?
 5. Hvem er Sami?
 6. Hvorfor er Sille og David ikke kærester?
 7. Hvorfor slog Christel og Teitur op?
 8. Er Christel og Nikolaj stadig sammen?
 9. Hvor er Sami fra Paradise fra?
 10. Hvorfor har David og Sille slået op?
 11. Er Christel og Asbjørn kærester?
 12. Hvornår slog Teitur og Christel op?

Er Lea og Sami kærester?

De er nok det reality-par i Danmark, som har taget længst tilløb til at få titel på. Men nu er Lea Othmar og Sami Hansen fra "Paradise Hotel" og "Singletown" blevet kærester. Endelig skete det!

Er Sille og David stadig sammen?

Tidligere på ugen, lige midt i ”Paradise”-finalen, smed de bomben: Sille Nimholm og David Jarsbo, der siden begyndelsen af sæson 18 har haft et særdeles godt øje til hinanden, er ikke længere kærester.

Er Christel og Teitur sammen?

Teitur Skoubo og Christel Trubka er for længst fortid. Men da færingen i går var med i et live-interview med SE og HØR, kom han til at tale over sig og afsløre, at hans eks nu har fundet sig en ny kæreste. ... Det viste han under et live-interview med SE og HØR, hvor snakken faldt på ekskæresten Christel Trubka.

Er Sami og Lea stadig sammen?

Sami og Lea har begge medvirket i 'Paradise Hotel', men de fik først øjnene op for hinanden efterfølgende i reality-programmet 'Paradise Kollektivet'. Her var de det første lange stykke tid venner, men i dag er de flyttet sammen i en lejlighed i Nordvest og er mere end venner – men stadig ikke kærester.

Hvem er Sami?

25-årige Sami Hansen er lige nu aktuel i reality-programmet 'Paradise Hotel', og her har han blandt andet afsløret, at han er far til en lille datter. Det har medført en masse spørgsmål på de sociale medier, som han nu har svaret på i en video med ekskæresten, og hun er altså en fryd for øjet.

Hvorfor er Sille og David ikke kærester?

Sille går til angreb på David: Beskylder ham for utroskab og narkomisbrug. For selv om Silles version af sandheden bag bruddet mellem hende og David, så dukker der lige så mange spørgsmål op. - Jeg er afklaret omkring situationen, og at vi ikke skal være sammen. Det har jeg været længe.

Hvorfor slog Christel og Teitur op?

- Jeg har på ingen måde følelser for Teitur. Vi startede som venner før alt, og vi er endt som venner. Jeg er typen, som sagtens kan være venner med mine ekser, det er ikke alle, der kan det, men der skal være plads til alle typer, skriver hun i en besked til SE og HØR.

Er Christel og Nikolaj stadig sammen?

Selvom Christel og Nicolai havde været kærester i næsten seks måneder, så offentliggjorde de først deres forhold i sidste uge, da programmet var slut, men nu er deres forhold altså også forbi, det afslører de begge på Instagram.

Hvor er Sami fra Paradise fra?

Deltagere
NavnAlderFra
Sami Hansen, (Jury)24Nørrebro
Louise Elfrida Meyer, (Jury)23Esbjerg
Camilla Sølling Nederby, (Jury)26Valby
Kasper Tandrup Wegner Eriksen, (Jury)21Randers

Hvorfor har David og Sille slået op?

Selvom hun stadig ikke har set skyggen af pengepræmien, bryder Sille Nimholm tavsheden. Hun fortæller sin hjerteskærende version af årsagen til bruddet med David Jarsbo.

Er Christel og Asbjørn kærester?

Asbjørn er knust, for Christel har taget beslutningen om, at det skal være slut. De to er ikke længere kærester.

Hvornår slog Teitur og Christel op?

Jeg har lige afvist hende før her og sagt til hende, at det er et slut kapitel, fortæller Teitur Skoubo, da SE og HØR møder ham på den røde løber til Reality Awards 2021. Teitur og Christel er gået fra hinanden, efter de medvirkede i parprogrammet "Singletown", hvor de skulle "slå op" for at teste deres forhold.