Table of Contents:

  1. Hvad er Toyotas målsætninger?
  2. Hvor lang tid tager det at producere en Toyota?
  3. Hvad kalder Toyota de målsætninger?
  4. Hvor længe tager det at producere en bil?
  5. Hvor lang tid går der før man får sin bil?
  6. Hvilken Toyota model anvender Toyota Gazoo Racing i FIA World Rally Championship?
  7. Hvor fabrikeres Kia?
  8. Hvor lang tid tager det at lave en bil?
  9. Hvad hedder Toyotas næste GR model?

Hvad er Toyotas målsætninger?

Den japanske bilgigant Toyota sigter efter nul CO2 i Europa i 2050, mens målet på verdensplan er en reduktion på mindst 90 procent. Det involverer hele værdikæden fra materialer, produktion og salg til brug og bortskaffelse. Senest er de danske forhandlere blevet miljøcertificerede.

Hvor lang tid tager det at producere en Toyota?

Hvor lang leveringstiden er for fabriksnye biler varierer meget, og afhængig af hvilket mærke og model du vælger kan den være alt lige fra et par uger til seks måneder. Forhandleren har bestemte tidspunkter, hvor de får leveret alle de biler, som er blevet bestilt hos fabrikken.

Hvad kalder Toyota de målsætninger?

Den første af Toyotas miljøudfordringer omhandler nul CO2-udslip for vores nyproducerede biler. Dertil er målet, at Toyota i 2050 skal reducere CO2-udslippet med 90 procent, sammenlignet med miljøstrategien fra 2010.

Hvor længe tager det at producere en bil?

Det tager cirka 18 timer at producere en enkelt bil, men der kører 60 biler af montagebåndet i timen, hvis fabrikken er oppe på fuld effektivitet.

Hvor lang tid går der før man får sin bil?

Ja, du kan godt syne din bil, før du får en indkaldelse. I så fald vil synshallen foretage et registreringssyn frem for et periodesyn. Næste syn af bilen beregnes så to år efter denne synsgodkendelse. Uanset hvornår du syner din bil, vil der altid være 2 år til næste syn.

Hvilken Toyota model anvender Toyota Gazoo Racing i FIA World Rally Championship?

GR Yaris er udviklet sammen med Toyota GAZOO Racing World Rally Team for at kunne give dig en ægte racerbilsfølelse.

Hvor fabrikeres Kia?

I hjemlandet Sydkorea råder KIA over tre store fabrikker til samling af biler – fabrikkerne i Hwasung, Sohari og Kwangju. Desuden har KIA et research- og udviklingscenter i verdensklasse, som beskæftiger 8.000 teknikere i Namyang, samt et dedikeret R&D-center med fokus på miljø.

Hvor lang tid tager det at lave en bil?

Det tager cirka 18 timer at producere en enkelt bil, men der kører 60 biler af montagebåndet i timen, hvis fabrikken er oppe på fuld effektivitet.

Hvad hedder Toyotas næste GR model?

Derved bliver den nye Toyota GR 86 den tredje bil i rækken af nye GR-modeller, hvor GR Supra kom først på banen i 2019 efterfulgt af GR Yaris i 2020. Og så er der også en helt ny “hypercar” på vej, som går under navnet GR Super Sport.