Table of Contents:

 1. Hvordan laver man wc papir?
 2. Hvornår udgik 00 toiletpapir?
 3. Hvad består toiletpapir af?
 4. Hvem producerer Lambi?
 5. Hvilken vej skal toiletrullen vende?
 6. Hvor kan man købe 00 toiletpapir?
 7. Kan man lave papir ud af sten?
 8. Hvem producerer Lambi toiletpapir?
 9. Hvad er Lambi toiletpapir lavet af?

Hvordan laver man wc papir?

En typisk rulle toiletpapir fås med to lag med brydlinjer, men kan fås med 1-5 lag og uden brydlinjer. Der fældes hver dag 27.000 træer til at lave toiletpapir af. Dette svarer til 15 % af verdens afskovning.

Hvornår udgik 00 toiletpapir?

Pinde, græs og blade blev i 1900-tallet afløst af aviser, når der var brug for remedier til aftørring. Senere dukkede det klassiske 00-papir op og endelig det hvide og bløde toiletpapir i 1960erne.

Hvad består toiletpapir af?

Miljømærket toiletpapir er lavet af træmasse med en stor andel af træ fra en bæredygtigt drevet skov og/eller genbrugspapir. Producenten har kogt træmassen på en så energieffektiv måde som muligt og uden at tilsætte skadelige kemikalier.

Hvem producerer Lambi?

Det er produceret i nærheden af dig, på vores fabrikker i Sverige – af naturlige råvarer, fra bæredygtigt forvaltede skove i Norden. Blød, behagelig og hygiejnisk at bruge. Mønsteret er inspireret af den nordiske natur – samme sted, som Lambi papir kommer fra.

Hvilken vej skal toiletrullen vende?

Der er to valgmuligheder, når det gælder toiletpapirets retning ved brug af en toiletpapirsholder med en horisontal akse parallel med væggen: toiletpapirets frie ende kan enten hænge udad eller indad. Ifølge tegningen til patentansøgningen for toiletrullen skal papiret hænge udad.

Hvor kan man købe 00 toiletpapir?

Hvis du vil mærke kvaliteten af Type 00-papiret med dine egne hænder, kan du besøge Lützhøfts Købmandsgård, når vi åbner igen efter myndighedernes anvisninger.

Kan man lave papir ud af sten?

Stenpapir er et alternativt papir, lavet af knust kalksten og hdpe. Blandingsforholdet kan variere, alt efter hvad papiret skal bruges til. Modsat almindelig papir, bruges der ikke træ, kemikalier, blegemiddel eller vand i produktionen af stenpapir.

Hvem producerer Lambi toiletpapir?

Det er produceret i nærheden af dig, på vores fabrikker i Sverige – af naturlige råvarer, fra bæredygtigt forvaltede skove i Norden.

Hvad er Lambi toiletpapir lavet af?

Lambi Sensitive toiletpapir
 • Vores mest eksklusive toiletpapir.
 • Anbefalet af Asthma Allergy Nordic.
 • Fremstillet i Sverige.
 • 4-lags.
 • 100 % nyfiber.