Table of Contents:

  1. Hvornår kan man skifte fodboldklub?
  2. Kan man spille i 2 fodboldklubber?
  3. Kan man skifte fodboldklub midt i en sæson?
  4. Hvilken fodbold klub er den ældste?
  5. Hvad er den ældste fodboldklub?
  6. Hvad er spillercertifikat?

Hvornår kan man skifte fodboldklub?

Kontakt med henblik på klubskifter er således alene tilladt frem til 3 uger før turneringsstart. Kontakt udenfor de ovenstående perioder sidestilles med brud på reglerne for klubskifter. Følgende procedure er gældende for klubskifter i ungdomsfodbold: 1.

Kan man spille i 2 fodboldklubber?

2 Deltagelse for andre klubber En spiller kan dog kun deltage for en klub i samme aldersklasse (det vil sige at spilleren eksempelvis kan spille M+32 i en klub og M+40 i en anden, men ikke i eksempelvis M+32 i to forskellige klubber).

Kan man skifte fodboldklub midt i en sæson?

Ja, man skal altid indhente en spillers spillercertifikat ved klubskifte, hvis den spiller, der ønsker at skifte klub, har spillet for en anden klub i DBU's tuneringer. Hvis spilleren ikke har spillet i en klub før, så oprettes der automatisk et elektronisk spillercertifikat, når spilleren registreres i klubben.

Hvilken fodbold klub er den ældste?

Sheffield F.C. er en engelsk amatør fodboldklub, som først og fremmest er bemærkelsesværdig fordi den hævder at være verdens ældste fodboldklub, grundlagt i 1857.

Hvad er den ældste fodboldklub?

Verdens ældste fodboldklub Sheffield FC der blev stiftet i 1855 fik først et sæt spilleregler og fik lavet sin første liste over ledere og spillere 2 år efter.

Hvad er spillercertifikat?

Hvis spilleren ikke tidligere har spillet i anden klub oprettes automatisk et DBU-spillercertifikat til spilleren, når han/hun registreres i klubbens KlubOffice og sendes til godkendelse i lokalunionen. Der kan være flere grunde til, at en spiller skal bruge et supplerende spilletilladelse.