Table of Contents:

  1. Hvordan fragter man tøj?
  2. Hvordan virker et skib?
  3. Hvor meget CO2 udleder DSB?
  4. Hvordan indkøber man tøj?
  5. Hvad sælger bedst på nettet?

Hvordan fragter man tøj?

Med sådan nogle, bliver det nemlig nemmere at flytte tøjet i flyttekasser. Måden du gør det på er at lægge en stor beklædningsgenstand på en stor overflade. Herefter tager du en mindre beklædningsgenstand ovenpå denne og sådan bliver du ved.

Hvordan virker et skib?

Skruen skubber skibet Når du sidder i en båd bliver du og båden så skubbet fremad. En skibsskrue fungerer også ved at skubbe vand bagud. Næsten alle motoriserede skibe bruger en skibsskrue til fremdrift. Nogle skibe har endda flere skruer for at have ekstra meget fremdrift.

Hvor meget CO2 udleder DSB?

Så kan du i gennemsnit kan du regne med, at der fra InterCity, InterCityLyn og Regionaltog bliver udledt 51 gram CO2 pr. krone, der er rejst i toget for. Rejser du med S-tog bliver der udledt 10 gram CO2 pr. krone, der er rejst i S-tog for.

Hvordan indkøber man tøj?

Hvis i skulle give 3 gode råd til andre, der vil starte webshop med tøj:
  1. Beslut på forhånd, hvad maksimumsbeløbet skal være på indkøb af første vareparti.
  2. Lav en oversigt over hvilken type tøj vil købe og hvor mange antal i vil have på lager af hver variant – Det hjælper med at skabe overblik over det samlede beløb.

Hvad sælger bedst på nettet?

Tøj og sko er danskernes favoritprodukter online Tøj, sko, sportstøj, tasker og smykker er de produkter, der oftest bliver købt online i Danmark. 63 pct. af danskerne angiver, at de har foretaget et køb af dette indenfor de seneste tre måneder.