Table of Contents:

  1. Hvor gælder Pensionistkortet?
  2. Hvad koster en 65-billet?
  3. Hvad koster Pensionistkortet?
  4. Hvad koster et rejsekort for pensionister?
  5. Er der spærretid på Pensionist rejsekort?
  6. Hvor langt kan jeg køre på mit pensionistkort?
  7. Er Pensionist rejsekort billigere?
  8. Hvad koster pensionistkort 2021?
  9. Hvornår er der spærretid?

Hvor gælder Pensionistkortet?

Du kan vælge at købe pensionistkort til 1 storzone, 2 storzoner, hele DOTs område eller tre almindelige sammenhængende zoner. Kortet giver ret til kørsel med bus, tog og metro i de zoner, det gælder. Pensionistkort sælges kun med gyldighed i 3 måneder.

Hvad koster en 65-billet?

Med en 65-billet får du op til 25% rabat på togrejser. Alle ugens dage. Billetten gælder også i bus, tog, metro og lokalbane, men kun i afrejse- og ankomstzonen. Køb på dsb.dk, i DSB App, i billetautomaten eller 7-Eleven på stationen.

Hvad koster Pensionistkortet?

Pensionistkort eller rejsekort Pensionistkort koster for tre måneder mellem 630 kroner og 1.780 kroner – alt efter hvor mange zoner, der gælder. Hvis man som pensionist kun rejser en gang imellem og i forskellige områder kan det være en fordel at købe et rejsekort personligt med kundetypen pensionist.

Hvad koster et rejsekort for pensionister?

Rejsekort til folkepensionister Dit rejsekort koster 50 kroner. Ved køb af rejsekort uden betalingskort bliver der indbetalt 100 kroner på dit rejsekort, som du kan rejse for. Du vil modtage en faktura på den samlede pris af 150 kroner. Leveringstiden er 2 uger.

Er der spærretid på Pensionist rejsekort?

Spærretid/myldretid, hvor dit pensionistkort ikke er gyldigt, er fra kl. 7.00 til 9.00 på hverdage i DSB-tog i hovedstadsområdet (DOT Øst). Spærretid/myldretid er også gældende for bus, havnebus, lokaltog eller i metroen i hovedstadsområdet (DOT Øst) fra kl. 7.00 til 9.00 på hverdage.

Hvor langt kan jeg køre på mit pensionistkort?

Med dit Pensionistkort kan du køre med alle tog, busser og metro i de zoner, som kortet giver adgang til i hovedstadsområdet. Dit pensionistkortet kan ikke benyttes mandag-fredag mellem kl. 7-9 i alle transportmidler i hele DOT. Du har gyldig billet, hvis du blot er stået på tog, bus eller metro inden kl.

Er Pensionist rejsekort billigere?

Der indføres 25 pct. rabat på rejser med rejsekort med kundetype 'Pensionist' og yderligere 20 pct. på rejser udenfor myldretiden. Rabatten vil automatisk blive fratrukket prisen på dine rejser fra 17.

Hvad koster pensionistkort 2021?

Væsentlig prisstigning I hovedstadsområdet koster et pensionistkort til tre zoner i dag 460 kroner pr. kvartal, den nye pris fra 17. januar 2021 bliver 630 kroner, en stigning på 37 procent.

Hvornår er der spærretid?

Spærretid/myldretid, hvor dit pensionistkort ikke er gyldigt, er fra kl. 7.00 til 9.00 på hverdage i DSB-tog i hovedstadsområdet (DOT Øst). Spærretid/myldretid er også gældende for bus, havnebus, lokaltog eller i metroen i hovedstadsområdet (DOT Øst) fra kl. 7.00 til 9.00 på hverdage.