Table of Contents:

  1. Kan Pendler20 betale sig?
  2. Hvad er en enkeltbillet DSB?
  3. Er toget aflyst?
  4. Er togene forsinket?
  5. Hvordan virker Pendler20?
  6. Hvad koster rejsekort pendler?
  7. Hvad koster et pendler rejsekort?
  8. Hvornår tæller man som voksen DSB?
  9. Hvor længe gælder en enkeltbillet?
  10. Hvornår kører S togene igen?

Kan Pendler20 betale sig?

at komme til og fra dit arbejde 2-3 gange om ugen, kan Pendler20 være et godt alternativ til enkeltbilletten. Du vælger en periode på 60 sammenhængende dage. Inden for den kan du frit vælge 20 rejsedage på samme strækning.

Hvad er en enkeltbillet DSB?

Enkeltbillet er din billet, hvis du ønsker en fleksibel billet til én rejse mellem to stationer i hele Danmark. Billetten kan både benyttes i Arriva- og DSB-tog samt i bus, Metro og S-tog. Som voksen kan du desuden gratis medbringe to børn under 12 år på billetten.

Er toget aflyst?

Så opret en MitArriva-profil og få besked, hvis der er aflysninger eller forsinkelser på din rejse. Du kan selv vælge om du vil have besked på SMS eller e-mail. Læs mere om Arrivas Trafikinfo-service her. Husk, hvis dit tog bliver aflyst, kan du bruge din billet til den næste mulige forbindelse.

Er togene forsinket?

Når der opstår driftsforstyrrelser og dit tog er forsinket, bliver du løbende informeret om situationen af lokoføreren eller togføreren via højtalerudkald i toget. Hvis dit tog er mere end 30 minutter forsinket, bliver du gjort opmærksom på din mulighed for at søge om kompensation via dsb.dk.

Hvordan virker Pendler20?

Med Pendler20 får du 20 rejsedage, hvor du kan rejse frit, inden for 60 dage, på den strækning, du har valgt. Hvis du har brug for at rejse til og fra din arbejdsplads 2-3 dage om ugen, vil Pendler20 ofte være billigere end et almindeligt Pendlerkort.

Hvad koster rejsekort pendler?

Pendlerkort (halv pris for børn 0-15 år) Det koster 60 kr. pr. 30 dage (halv pris for børn). For rejsekort med pendler kombi (med gyldighed i en eller flere af zonerne 1-4) betaler du 1,50 kr.

Hvad koster et pendler rejsekort?

Rejsekort med pendler kombi koster 50 kr. Derudover betaler du forud for det antal dage, du ønsker. Hvis du allerede har et personligt rejsekort, kan du lægge pendler kombi på det via selvbetjeningen på rejsekort.dk og dermed spare de 50 kr.

Hvornår tæller man som voksen DSB?

Du skal bruge billet eller kort til voksen, når du er fyldt 16 år.

Hvor længe gælder en enkeltbillet?

Tidsrummet for din billets gyldighed afhænger af antallet af zoner på billetten. En billet til 2 zoner er gyldig i 1 time og 15 minutter, mens en billet til 8 zoner er gyldig i 2 timer og 45 minutter. En billet til 9 zoner eller mere er gyldig i resten af trafikdøgnet fra den er købt dvs.

Hvornår kører S togene igen?

Men både Banedanmark og DSB forventer, at S-togstrafikken til og fra Nørreport Station igen er normal mandag morgen, siger trafikinformationschef Charlotte Koch-Pedersen. - Hvis ikke der sker andre uforudsigelige hændelser, så tror vi på, at planen holder, og S-togene igen kører normalt mandag morgen.