Table of Contents:

  1. Kan man tage tog til Tyskland?
  2. Hvor lang tid tager det at køre i bus til Berlin?
  3. Hvordan køber man togbillet i Tyskland?
  4. Kan man bruge rejsekort i Tyskland?
  5. Kan man kører til Berlin?

Kan man tage tog til Tyskland?

Med DSB er det muligt at rejse billigt til Tyskland! Vi tilbyder billetter til mange forskellige rejsemål, helt ned til kun 220 kr. med Orange Europa, og det er nemt og bekvemt for dig som passager. Du kan fx komme fra Aarhus til Berlin på mindre end 7 timer.

Hvor lang tid tager det at køre i bus til Berlin?

Rejs med bus fra København på under 8 timer. Med en bus til Berlin fra København kan du glæde dig til en behagelig og nem rejse med kun et stop på færgen fra Gedser til Rostock.

Hvordan køber man togbillet i Tyskland?

Billige togbilletter: Rejs i Tyskland fra 21,50 euro! Rejs på billigrejse-billet hurtigt og billigt i hele Tyskland - også med Intercity-Express (ICE)! Bestil uden risiko: Du kan afbestille billigrejser før 1. gyldighedsdag mod et gebyr.

Kan man bruge rejsekort i Tyskland?

Den nuværende kollektive trafik mellem Danmark og Flensborg. Fra Flensborg til Danmark kan du kun købe en fysisk billet ved stationens informationsskranke, da DSB ikke har billetautomater i Tyskland. Det er ikke muligt at bruge rejsekort, da der ikke er rejsekortstandere i Tyskland.

Kan man kører til Berlin?

Miljøzone og miljømærkat i Berlin og andre tyske byer Som udgangspunkt kan alle benzinbiler med katalysator fra 1993 og fremefter blive godkendt, mens det for dieselbiler kun er muligt for biler fra 2006 eller nyere med partikelfilter.