Table of Contents:

  1. Hvor ofte vasker man håndklæder?
  2. Hvad er Gæstehåndklæder?
  3. Hvor ofte skifter man håndklæder?
  4. Hvilken farve håndklæder?
  5. Hvor mange gange kan man bruge sit håndklæde?

Hvor ofte vasker man håndklæder?

Hvor ofte skal håndklæder vaskes? Netdoktor anbefaler vask af håndklædet efter at have brugt det tre gange. Herefter er der så mange bakterier og hudceller på det, at det -for din huds sundheds skyld- skal en tur i vaskemaskinen. Ellers overfører du bare de gamle organismer tilbage til din hud.

Hvad er Gæstehåndklæder?

Gæstehåndklædet hænger ofte på toilettet eller gæstetoilettet og er til at tørre hænder i. Gæstehåndklædet er også praktisk i køkkenet, hvor det kan bruges til at tørre hænder i. 3. Håndklædet er mindre end badehåndklædet og er derfor oplagt til at vikle om håret eller tørre hænder i.

Hvor ofte skifter man håndklæder?

Skift håndklædet ofte Er man en af dem, der ikke lige får skiftet håndklædeofte, så anbefaler eksperterne, at man begynder at skifte cirka hver tredje dag, hvis man vil undgå en bakteriekoloni i sit håndklæde.

Hvilken farve håndklæder?

Hvilken farve skal du vælge? Det er en god idé at overveje, hvilken farve dine håndklæder skal være, så de passer bedst muligt ind på dit badeværelse. Du kan fx lade håndklæderne matche med tandkruset, sæbedispenseren og pedalspanden. Det vil binde rummet sammen og skabe et harmonisk univers på badeværelset.

Hvor mange gange kan man bruge sit håndklæde?

Tre er det magiske tal. Hvis badehåndklædet stadig skal kunne betragtes som nogenlunde rent, skal det ikke bruges mere end tre gange, før det ryger i vasketøjskurven. Det forudsætter dog, at håndklædet kan hænges op, så det kan tørre helt efter brug. Et tørt miljø gør det nemlig sværere for bakterierne at formere sig.