Table of Contents:

 1. Hvordan sender man med afleveringsattest?
 2. Kan man spore rekommanderet brev?
 3. Hvor længe er breve undervejs?
 4. Hvor lang tid levering med PostNord?
 5. Hvad koster det at sende med afleveringsattest?
 6. Hvordan sendes et anbefalet brev?
 7. Hvornår er et anbefalet brev kommet frem?
 8. Hvem sender rekommanderet brev?
 9. Hvad koster et anbefalet brev 2021?
 10. Hvad koster det at sende anbefalet brev?
 11. Hvad koster det at sende et anbefalet brev 2021?
 12. Hvordan sendes anbefalet post?

Hvordan sender man med afleveringsattest?

Du kan indlevere breve med afleveringsattest på posthuset. Klik og find posthuse, hvor du kan indlevere Afleveringsattest. På posthuset skal breve med afleveringsattest afleveres til personalet adskilt fra anden post, som så sørger for scanning af brevene.

Kan man spore rekommanderet brev?

Når du sender vigtige dokumenter og mindre varer. Forsendelsen kan spores hele vejen og udleveres kun til modtageren mod kvittering.

Hvor længe er breve undervejs?

Breve er til dig, som prioriterer pris frem for hastighed. Breve når modtageren inden for fem hverdage efter indlevering.

Hvor lang tid levering med PostNord?

Vi sørger for levering af dine forsendelser inden kl. 9:00 eller kl. 12:00, mandag til fredag. Tidsbestemt Levering kan tilkøbes for PostNord Parcel, Paller og Stykgods til udvalgte områder i Danmark.

Hvad koster det at sende med afleveringsattest?

Priserne for disse ydelser findes herunder:
 • Rekommanderet Brev. + 145 kr.
 • Afleveringsattest. + 87 kr.
 • Postforkyndelse. –

Hvordan sendes et anbefalet brev?

Hvordan sender jeg et anbefalet brev? For at sende et anbefalet brev skal du indlevere det på posthuset. Du kan enten købe porto online eller på posthuset. Prisen for at sende et anbefalet brev afhænger af størrelsen på forsendelsen, og hvor hurtig en levering du ønsker, som i udgangspunktet er 5 hverdage.

Hvornår er et anbefalet brev kommet frem?

Højesteret slår dermed også fast, at anbefalede breve anses for fremkommet, når de er blevet forsøgt afleveret på modtagerens adresse. Sagen er refereret i GD 2020/25 H.

Hvem sender rekommanderet brev?

For at sende et anbefalet brev skal du indlevere det på posthuset. Du kan enten købe porto online eller på posthuset. Prisen for at sende et anbefalet brev afhænger af størrelsen på forsendelsen, og hvor hurtig en levering du ønsker, som i udgangspunktet er 5 hverdage.

Hvad koster et anbefalet brev 2021?

28,50 kr.

Hvad koster det at sende anbefalet brev?

Når du sender et brev, kan du tilkøbe andre ydelser for at imødekomme forskellige situationer. Som det fremgår af navnet “tillægsydelser” er det en ydelse, du køber udover selve prisen for forsendelse af brevet. Sender du et almindelig brev som rekommanderet brev er prisen altså samlet set 86,00 kr. (8,00 kr.

Hvad koster det at sende et anbefalet brev 2021?

Vejer de op til 100 gram koster de 22 kroner, 44 kroner op til 250 gram og 66 kroner med en vægt op til 2000 gram. Priser på breve i 2021, der skal sendes til udlandet, Færøerne eller Grønland er 33 kroner, hvis de vejer under 100 gram, 66 kroner under 250 gram og 99 kroner under to kilo.

Hvordan sendes anbefalet post?

Hvordan sender jeg et anbefalet brev? For at sende et anbefalet brev skal du indlevere det på posthuset. Du kan enten købe porto online eller på posthuset. Prisen for at sende et anbefalet brev afhænger af størrelsen på forsendelsen, og hvor hurtig en levering du ønsker, som i udgangspunktet er 5 hverdage.