Table of Contents:

 1. Hvilken plæneklipper motor er bedst?
 2. Hvilken plæneklipper skal jeg købe?
 3. Er Klippo pengene værd?
 4. Hvad er Multiclip?
 5. Hvilken Texas plæneklipper?
 6. Hvad er en god plæneklipper?
 7. Hvad er Bio klip?

Hvilken plæneklipper motor er bedst?

Plæneklipper Test 2021 → De 13 bedste plæneklippere i test!
 • #1 Bosch Rotak 32 Li – Den bedste plæneklipper.
 • #2 Makita PLM5600N2 – Kraftfuld benzin plæneklipper.
 • #3 Gardena PowerMax Li-40/32 – Den bedste plæneklipper til en lille have.
 • #4 Bosch AdvancedRotak 36-850 – Lydsvag batteri plæneklipper med god brugerkomfort.

Hvilken plæneklipper skal jeg købe?

Hvis du har en forholdsvis stor græsplæne, vil det normalt være bedst at vælge en benzindrevet plæneklipper, da den er mere robust og ofte har en større klippebredde samt længere køretid. Du kan med fordel vælge en havetraktor, hvis du har en ekstra stor græsplæne som skal slås.

Er Klippo pengene værd?

Om Klippo Pro 21 Classic Plæneklipper Maskinen er i den dyre ende af prisskalaen, men den er det hele værd. Her får du en plæneklipper, som er stærk på alle tænkelige områder. Den er særdeles effektiv til at slå vådt og fugtigt græs, og er samtidigt nem at køre rundt med, da den er forhjulstrukket.

Hvad er Multiclip?

Multiclip / bioklip er en miljøvenlig teknik, hvor det afklippede græs findeles og genbruges som organisk gødning i plænen. Det meget fint afklippede græs falder ned mellem de enkelte græsstrå i din plæne, hvorefter det naturligt formulder og herved videregiver naturlige nærigsstoffer tilbage til græsset.

Hvilken Texas plæneklipper?

Texas Plæneklipper Razor 4680TR/W Det er helt klart en model vi rangerer højt både på pris, design, funktionalitet og brugervenlighed. Razor 4680TR/W passer lige ind i billedet i din have, uanset om plænen er stor eller ej, også selvom græsset godt kan være langhåret til tider.

Hvad er en god plæneklipper?

Både de danske og svenske eksperter vurderer, at Gardena Power Max Li 40/32 er en god og velfungerende græsslåmaskine. Med Gardena Power Max Li 40/32 slipper man både for ledning og benzin, idet her er tale om en moderne græsslåmaskine, der i stedet kører på batteri.

Hvad er Bio klip?

Bioklip eller cirkulær græspleje Det er en særlig klippemetode, hvor græsafklippet findeles i meget små partikler. Disse små partikler sendes derefter tilbage til plænen, hvor de fordeles mellem græsstråene. Det adskiller sig fra traditionel klipning, hvor de afklippede græsstrå er meget længere og kan give problemer.