Table of Contents:

 1. Hvorfor kommer der mug i vinduet?
 2. Hvad koster et Velfac vindue?
 3. Hvordan fuger man Velfac vinduer?
 4. Hvordan fjerner man skimmelsvamp i vinduet?
 5. Hvordan fjerner man mug fra gummilister?
 6. Hvordan fjerner man fugebånd?
 7. Hvordan fjerner man mug fra gummifuger?
 8. Hvordan renser man gummilister?
 9. Er Rodalon et blegemiddel?
 10. Hvem ejer SparVinduer?

Hvorfor kommer der mug i vinduet?

Kondensdannelsen i vinduet skyldes enten dårligt isolerede vinduer, og/eller for høje fugtniveauer inde i huset. Altså at den relative luftfugtighed er for høj. Vil du gerne undgå mug eller svamp kan meget af fugten undgåes ved at sørge for grundig udluftning, 2-3 gange om dagen.

Hvad koster et Velfac vindue?

Priseksempler på vinduer og døre
 • Hvad koster dine nye vinduer? Få et tilbud på mail. ...
 • Klassiske vinduer. 68.000,-
 • Vinduer og facadedør. 23.500,-
 • Panorama vinduer. 72.000,-
 • Vinduer og terrassedør. 24.000,-
 • Vinduer og terrassedør. 15.000,-
 • Dobbelt skydedør. 72.500,-
 • Dobbelt skydedør med sprosser. 51.500,-

Hvordan fuger man Velfac vinduer?

Vinduet fuges udvendigt (og indvendigt) med elastisk fugemasse i henhold til leverandørens anvisninger. Fugedysen sikrer, at du kan fuge i hængselssider og ved faste elementer uden at afmontere rammen. Til sidst trykkes og glittes fugen med en fugepind.

Hvordan fjerner man skimmelsvamp i vinduet?

Brug et svampedræbende middel til at fjerne skimmelsvamp Hvis du døjer med skimmelsvamp, skal du bruge et svampedræbende produkt, som fx Rodalon eller Protox Hysan. Kom produktet på en klud, og tør skimmelsvampene væk. Vent 20 minutter og vask af med rent vand. Luft godt ud efterfølgende.

Hvordan fjerner man mug fra gummilister?

Fjernelse af skimmelsvamp på gummilister Hvis du vil forebygge dets opståen, er det fordelagtigt at bruge Rodalon til indendørs brug, da Rodalon jo er desinficerende. Er der allerede kommet skimmelsvamp, kan du desinficere med Rodalon, og bagefter bruge et klorholdigt produkt, der kan fjerne misfarvningen.

Hvordan fjerner man fugebånd?

Sidder der et gammelt fugebånd, kan man som regel løsne det langs siderne med en skarp hobbykniv. Nogle gange sidder båndet meget løst og er lige til at trække ud. Den nemmeste måde at fjerne en elastisk fuge på, er ved at skære den op med en hobbykniv eller et skarpt stemmejern.

Hvordan fjerner man mug fra gummifuger?

Misfarvningen kan fjernes med citronsyre. Alternativt kan du anvende en indendørs Rodalonblanding til at fjerne skimmelsvamp. Det er en god idé at bruge en aflagt tandbørste for at få børstet fugerne godt rene.

Hvordan renser man gummilister?

Aftør altid gummilisterne med en blød klud vredet op i lunkent vand. Skulle det være nødvendigt kan du altid komme lidt opvaskermiddel i vandet, hvis de er meget beskidte. Efter gummilisterne er tørret op, påfører du derefter silikone på selve listen.

Er Rodalon et blegemiddel?

Fjern dårlig lugt, bakterier og rengør i dybden med Rodalon Produkter til hjemmet med fokus på at fjerne bakterier og lugt. Vandbaseret, PH-neutralt og uden blegemiddel.

Hvem ejer SparVinduer?

Sparvinduer blev grundlagt i 2006 og har 718 medarbejdere. SparVinduer ejes af børsnoterede Inwido, som er Europas største vindueskoncern.