Table of Contents:

  1. Hvad gør en toner?
  2. Er toner vigtigt?
  3. Hvad er en toning lotion?
  4. Hvad er forskellen på toner og tonic?
  5. Hvor ofte skal man bruge toner?
  6. Hvad er toning mist?
  7. Hvad er serum til ansigt?

Hvad gør en toner?

Hvad gør en ansigtstoner? En ansigtstoner er en væske, som kommes på en vatrondel, efter du har vasket dit ansigt, for at fjerne tilbageblivende snavs, overskydende olie eller makeup. Samtidig forbereder den huden på resten af din hudplejerutine. Du skruer altså lige lidt ekstra op for rensningen af huden.

Er toner vigtigt?

Toner bruger du efter din afrensning, for at fjerne rester fra rense produktet, overskydende kalk fra vandet, genoprette hudens pH-værdi og friske huden op. Betegnelserne toner og tonic bruges ofte om stort set samme produkt.

Hvad er en toning lotion?

Soothing Toning Lotion er en fugtgivende og beroligende ansigtslotion, der mildt og skånsomt fjerner de sidste rester af makeup, rens og vandslør og derved genopretter hudens ph-værdi. Den kan bruges af alle hudtyper og bruges ofte efter afrensning af huden og inden serum, dagcreme eller natcreme.

Hvad er forskellen på toner og tonic?

Hvad er forskellen på toner og skintonic? Svaret er ganske nemt. Toner, skintonic og skin tonic – eller bare tonic – er præcis det samme. Bare forskellige navne til at beskrive det samme.

Hvor ofte skal man bruge toner?

Et par gange om ugen (eller hver dag hvis din hud kan klare det) kan du supplere med et eksfolierende produkt efter rens og skintonic, som for eksempel et AHA-serum, der ikke skal skylles af.

Hvad er toning mist?

En mist er en toner i en emballage med en spraymekanisme. På denne måde kan man hurtigt og nemt tilføre huden fugt ved et par tryk. Derudover, er den er nem at tage med på farten, hvis huden har tendens til at blive dehydreret i løbet af dagen.

Hvad er serum til ansigt?

Hvad er Serum? Serum er et hudplejeprodukt, du kan anvende på din hud efter rensning, men inden du tager fugtighedscreme på, med det formål at tilføre kraftige aktive ingredienser direkte ind i huden. Et serum er altså et mere målrettet hudplejeprodukt med en højere koncentration af aktive ingredienser end cremer.