Table of Contents:

  1. Hvor får man papkasser?
  2. Hvor køber man emballage?
  3. Kan GLS hente pakker hos private?
  4. Kan man ændre leveringsadresse GLS?
  5. Hvordan sender jeg billigst en pakke?

Hvor får man papkasser?

Courier Copenhagen har alle typer papkasser, kuverter og bobleplast mv. på lager. Du kan købe enkeltvis og tage pakkematerialerne med dig, eller vi kan tilbyde at pakke og sende for dig på stedet!

Hvor køber man emballage?

Vi har et stort udvalg til pakning og beskyttelse samt mærkning af dine forsendelser. Sortimentet omfatter kuverter og emballager i både pap og plast til små og større forsendelser, såvel som etiketter og følgeseddelslommer.

Kan GLS hente pakker hos private?

Med lørdagslevering til alle PakkeShops, har vi sørget for, at weekenden bliver endnu bedre for din modtager. Når pakken er klar til afhentning i PakkeShoppen, sender GLS en mail og sms til din modtager. Modtager kan herefter hente pakken eller få en anden til det - de skal blot oplyse pakkenr. og modtagers navn.

Kan man ændre leveringsadresse GLS?

Omdirigering af pakken Hvis GLS ikke kan levere pakken til dig personligt eller til en PakkeShop i nærheden, kan du vælge, hvad der skal ske med pakken. Omdirigering af pakken er gratis.

Hvordan sender jeg billigst en pakke?

Som privatperson kan du sende en pakke (alm. størrelse og vægt på 4 kg) for ganske få penge. De billigste selskaber ligger mellem 45 og 93 kroner, om end du dog selv skal indlevere pakken. Typisk er det Bring, DAO365 og PostNord, der er billigst ved mindre privatforsendelser.