Table of Contents:

  1. Hvad skal man huske når man køber ny bil?
  2. Hvor dyrt skal man sætte sig?
  3. Hvornår kan det betale sig at købe bolig?
  4. Hvad tjener bilforhandler på ny bil?
  5. Hvor meget skal en enlig have i rådighedsbeløb?
  6. Hvad skal man huske når man køber bil privat?
  7. Hvad tjener en bilhandler?

Hvad skal man huske når man køber ny bil?

Uanset om du køber ny eller brugt bil, er bilens pris altid til forhandling. Start med at forhandle en god pris på bilen og derefter ekstra udstyr til bilen. Ser du på ny bil, bør du også tage bilens garanti med i dine økonomiske betragtninger. Overvej også en service- eller reparationsaftale på den nye bil.

Hvor dyrt skal man sætte sig?

Førstegangskøber: Sæt dig ikke for hårdt Hvis I aktuelt har et rådighedsbeløb på 15.000 kr. om måneden og bruger alle pengene hver måned, er det måske ikke realistisk at skrue sig ned på de 8.500 kr. månedligt, som er det mindste rådighedsbeløb for et par ifølge Finanstilsynets vejledning.

Hvornår kan det betale sig at købe bolig?

Hvad er tidshorisonten? Kigger man på en ældre lejlighed (opført før 1992), der er moderniseret, så kan det først betale sig at købe, hvis man planlægger at bo i mere end syv år. Ser man på ældre lejligheder, der ikke er istandsat, så er det billigste alternativ altid at bo til leje.

Hvad tjener bilforhandler på ny bil?

Typisk udgør bilforhandlerens provision mellem 3. - 7.000 kr. Men FDM har set provision helt op til 12.000 kr. hos en forhandler.

Hvor meget skal en enlig have i rådighedsbeløb?

Rådighedsbeløbet for dig med en sund økonomi skal ud fra Finanstilsynets vejledning som tommelfingerregel være: 5. kroner om måneden for singler. 8.500-10.000 kroner om måneden for samlevende. + 2.500 kroner per barn for børnefamilier.

Hvad skal man huske når man køber bil privat?

Tjek bilens servicebog. Undersøg at bilen har overholdt syn og kontroller også bilens kilometerstand. Sørg for at udarbejde en slutseddel, da den beviser dit ejerskabet af bilen. Send eller giv aldrig penge på forhånd: Du skal først overdrage betaling for bilen, når du fysisk modtager bilen.

Hvad tjener en bilhandler?

ansat hos landets bilforhandlere. Det betyder, at hvis man arbejder i en virksomhed med mellem 15 og 25 ansatte, så tjener hver ansat i gennemsnit 63.000 kroner ind til deres bilforhandler, konkluderer en omfattende brancheanalyse, som Bilbranchen DI og Deloitte har lavet.