Table of Contents:

 1. Hvornår åbner Tivoli 2022?
 2. Hvornår starter Jul i Tivoli 2021?
 3. Hvornår starter Halloween i Tivoli?
 4. Hvad koster det at komme ind i Tivoli?
 5. Hvornår lukker Tivoli for sommersæsonen?
 6. Hvornår starter Fredagsrock 2022?
 7. Hvornår er der julemarked i Tivoli?
 8. Hvornår er der julepyntet i København?
 9. Hvornår slutter Tivoli Halloween?
 10. Hvornår lukker Tivoli for sommersæsonen 2021?
 11. Hvordan kommer man billigst i Tivoli?
 12. Kan man få rabat i Tivoli København?
 13. Hvornår lukker Tivoli 2021?
 14. Hvornår slutter Tivoli?
 15. Hvad tid starter Fredagsrock?

Hvornår åbner Tivoli 2022?

Tivoli åbner d. 8 april 2022 – men hvornår lukker Tivoli?

Hvornår starter Jul i Tivoli 2021?

Jul i Tivoli er altid - også med ekstra forbehold - en virkelig hyggelig juleoplevelse og varer fra 19. november til og med 2. januar 2021. Årets juletema i Tivoli er Hjerternes Fest.

Hvornår starter Halloween i Tivoli?

Praktisk information om Halloween i Tivoli 2021 gang at Halloween i Tivoli finder sted. I år fra 14. oktober til og med 07. november.

Hvad koster det at komme ind i Tivoli?

Priser
Entré billetterPris
Entré mandag - fredag, 8 år+135 krKøb
Entré lørdag - søndag, 8 år+145 krKøb
Entré barn, 3 - 7 år60 krKøb

Hvornår lukker Tivoli for sommersæsonen?

Tivoli har i første omgang valgt at holde åbent alle dage til og med 5. april mellem 11:00 – 20.00. Herefter vil der i resten af april måned være åbent fredag til søndag indtil Danmark lukker mere op.

Hvornår starter Fredagsrock 2022?

Scarlet Pleasure kick-starter årets Fredagsrock sæson 8. april, og mon ikke mange vil synge og danse med på Druk-film-hittet What A Life, der dufter af uskyld, frihed og nybagte studenter.

Hvornår er der julemarked i Tivoli?

De planlagte åbningstider for Tivolis julemarked var: - Alle dage kl. 11.00-22.00 - undt.

Hvornår er der julepyntet i København?

november 2021 åbner København officielt som julehovedstad 2021. Det bliver både fejret med tænding af de traditionelle julelys på Strøget, Købmagergade og Strædet samt på og omkring Kultorvet, og med julede arrangementer for hele familien på Amagertorv og Kultorvet arrangeret af Indre Bys handelsstandsforening, KCC.

Hvornår slutter Tivoli Halloween?

oktober og kører helt til den 1. november. Der er noget til alle dem, der nyder at opleve halloween-scenografierne, hvor de over 20.000 græskar og ikke mindst nordens største græskar på hele 970,4 kg fanger øjnene.

Hvornår lukker Tivoli for sommersæsonen 2021?

kørende forlystelser, hyacintmarker og over 20.000 påskeliljer. Portene åbnes klokken 11:00 og sommersæsonen strækker sig frem til den 26. september. Gæsterne skal som til Jul i Tivoli reservere plads på forhånd inden besøget.

Hvordan kommer man billigst i Tivoli?

Få rabat tusindvis af steder med PlusKort Få rabat på entrébilletter, turbånd og årskort. Tag hele familien billigere i Tivoli, Zoologisk Have, BonBon-land, LEGOLAND eller på Bakken med PlusKort.

Kan man få rabat i Tivoli København?

Besøg Tivolis magiske have året rundt med særlig FDM-rabat. særpris på Tivolikort, entrébilletter, Turpas og parkering som FDM-medlem. Dit betalingskort skal tilknyttet FDM-fordele for at få rabat.

Hvornår lukker Tivoli 2021?

Efter regeringens seneste restriktioner er det besluttet, at Tivoli lukker ned for julesæsonen fra onsdag den 9. december.

Hvornår slutter Tivoli?

Parken har ikke åbent alle årets dage, men åbningstiderne for Tivoli præsenterer nogle flotte sæsoner, såsom sommer, vinter, jul og Halloween. Tivolis åbningstider ender som regel kl. 22 eller 23 på åbningsdagene.

Hvad tid starter Fredagsrock?

Scarlet Pleasure kick-starter årets Fredagsrock sæson 8. april, og mon ikke mange vil synge og danse med på Druk-film-hittet What A Life, der dufter af uskyld, frihed og nybagte studenter.