Table of Contents:

 1. Hvad er en BoligAgent?
 2. Er AKB og KAB det samme?
 3. Hvad betyder venteliste?
 4. Hvor kan jeg skrive mig op til en lejlighed?
 5. Hvem ejer KAB?
 6. Hvem ejer KAB bolig?
 7. Hvordan melder jeg mig ind i Lejerbo?
 8. Hvad er ekstern venteliste?
 9. Hvem ejer Domea?
 10. Hvordan får jeg en bolig hurtigt?
 11. Er KAB privat?
 12. Hvordan bliver jeg skrevet op i KAB?
 13. Hvad er et alment boligselskab?
 14. Hvad er intern venteliste?

Hvad er en BoligAgent?

En BoligAgent er din personlige lejeboligassistent, der spejder efter nye ledige boliger, når du ikke selv har tid til at være online. Du kan bruge BoligPortals BoligAgent som et supplement til en aktiv boligsøgning, så du er opdateret på nye boliger og kan kontakte udlejere hurtigst muligt.

Er AKB og KAB det samme?

I 2007 besluttede AKB og KAB at fusionere - med KAB som det fortsættende navn. To velfungerende virksomheder gik sammen i et stærkt partnerskab og blev til Danmarks største almene boligadministration.

Hvad betyder venteliste?

Ønsker du at bo i en almen bolig, skal du skrive dig på venteliste. De almene boliger skal være tilgængelige for alle. Hvornår du får tilbudt en bolig, afhænger af hvor længe du har stået på venteliste, også kaldet din anciennitet på ventelisten.

Hvor kan jeg skrive mig op til en lejlighed?

To typer af venteliste Nye boligsøgende bliver skrevet op på en ekstern venteliste. Når du allerede bor i en almen bolig – og står på lejekontrakten – har du mulighed for at blive skrevet på den interne venteliste i det boligselskab, din boligafdeling hører under – dog ikke hvis du bor i ungdomsbolig.

Hvem ejer KAB?

KAB ejes af en række boligorganisationer og parlamentariske selskaber, og ledes af en bestyrelse, der vælges af repræsentantskabet. Det nuværende KAB's historie går tilbage til 1913, hvor AKB, Arbejdernes Koorperative Boligselskab s.m.b.a. blev grundlagt på initiativ af overretssagfører Frits Ortmann.

Hvem ejer KAB bolig?

DAB er ejet af de boligselskaber, som DAB administrer. DAB's bestyrelse består af elleve beboere fra boligselskaberne samt to borgmestre og to eksterne medlemmer. Den øverste ledelse udgøres af en administrerende direktør en direktør samt en sekretariatschef. Hvem sidder i DAB's bestyrelse?

Hvordan melder jeg mig ind i Lejerbo?

Søg boliger og skriv dig på venteliste i Lejerbo. Find informationer for beboere, bestyrelser og boligsøgende i Lejerbo.

Hvad er ekstern venteliste?

Ekstern venteliste Hvis du som beboer køber et eksternt ventelistenummer, har du fortrinsret til hver anden ledige bolig. Fordelen ved at vælge en ekstern venteliste som beboer er, at du kan beholde ventelistenummeret så længe du vil, uanset om du er beboer eller er fraflyttet din bolig i KAB-Fællesskabet.

Hvem ejer Domea?

Domea.dk ligner på mange måde de boligorganisationer, som vi administrerer. Vi er omfattet af de samme regler, og vi er ikke sat i verden for at tjene penge. Vi har hverken ejere eller aktionærer, og vi hverken må eller skal lave et overskud.

Hvordan får jeg en bolig hurtigt?

I nogle kommuner kan du fortrinsret til en bolig, hvis du opfylder ét eller flere fleksible kriterier. De fleksible kriterier kan fx være, at du er studerende, har ét eller flere børn, er i fast arbejde eller, at du i forbindelse med separation eller brudt parforhold har brug for en bolig.

Er KAB privat?

Vi er en kundeejet virksomhed. Vi blev dannet i 1920 i København med det formål at løse manglen på boliger. Der er sket meget i KAB's historie siden 1920, og i dag arbejder vi med boligudvikling i en bredere forstand. Vi bygger, udlejer og administrerer almene og kommunale boliger, og leverer ydelser indenfor bl.

Hvordan bliver jeg skrevet op i KAB?

Hvordan bliver jeg skrevet på INTERN venteliste?
 1. Log på Mit KAB og vælg "Ansøger" i venstre hjørne. www.mitkab.dk.
 2. Vælg "Find bolig"
 3. Find din afdeling i boligsøgningen og læg den i kurven. ...
 4. Gå til "kassen" og gennemfør betaling.
 5. Din opskrivning kan nu ses under "Min side"

Hvad er et alment boligselskab?

Almennyttigt boligselskab, selskab, der har til formål på den billigst mulige måde at opføre og forvalte almennyttige (sociale) boliger.

Hvad er intern venteliste?

Med en opskrivning på den interne venteliste får du et nyt ventelistenummer, som giver dig mulighed for at flytte til en anden bolig. De fleste steder skal du have boet i din bolig i to år for at kunne søge internt i andre afdelinger. Du skal være juridisk lejer for at blive skrevet på intern venteliste.