Table of Contents:

 1. Hvem er gift med Nikolaj Kirk?
 2. Hvor mange børn har Nikolaj Kirk?
 3. Hvad laver Nikolaj Kirks kone?
 4. Hvor bor Karen Mukupa?
 5. Hvor gammel er Nikolaj Kirk?
 6. Hvilket år startede Nak og Æd?
 7. Hvornår kommer der nye afsnit af Nak og Æd?
 8. Hvor gammel er Jørgen og Nikolaj fra Nak og Æd?
 9. Hvor er Nikolaj Kirk født?
 10. Hvor kommer Karen Mukupa fra?
 11. Hvor har Nikolaj Kirk arbejdet?
 12. Hvor gammel er Jørgen Skouboe?
 13. Hvornår kommer Nak og Æd sæson 12?
 14. Hvem fik ideen til Nak og Æd?
 15. Hvor mange afsnit er der i sæson 12 Nak og Æd?

Hvem er gift med Nikolaj Kirk?

Karen MukupaNikolaj Kirk / ÆgtefælleKaren Mukupa alias Miss Mukupa er sanger, musiker, komponist, forfatter og studievært. Wikipedia

Hvor mange børn har Nikolaj Kirk?

Den 24. april 2013 skete så det, Karen og Nikolaj havde ventet på i adskillige år. De blev forældre. Deres lille datter, Tiki Marlee, kom til verden på Rigshospitalets fødestue nummer otte.

Hvad laver Nikolaj Kirks kone?

Hun fik sit musikalske gennembrud med bandet No Name Requested sammen med Natasja Saad i 1990'erne. I dag har hun sit eget tøjmærke Orijinals ved siden af musikken. Hun har også lavet børne-TV på TV2. Karen Mukupa er gift med kokken Nikolaj Kirk og sammen har de datteren Tiki Marlee.

Hvor bor Karen Mukupa?

'Karen og Nikolaj – tak for dit besøg' står der på døren ind til den lyse lejlighed på femte sal på Islands Brygge i København. Indenfor bor sangerinde og børnebogsforfatter Karen Mukupa, hendes kæreste, kokken Nikolaj Kirk, deres datter, Tiki på knap to år, samt den frække grønne amazonpapegøje Kiwi.

Hvor gammel er Nikolaj Kirk?

47 år (5. februar 1975)Nikolaj Kirk / Alder

Hvilket år startede Nak og Æd?

Nak & Æd er blevet skabt som et originalt tv-format hos DR i Aarhus og havde premiere på DR2 i efteråret 2010. Programmet flyttede sidenhen til hovedkanalen DR.

Hvornår kommer der nye afsnit af Nak og Æd?

Den 8. januar kan vi glæde os endnu en gang til Nak & Æd med Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe. Det er en fortsættelse af deres 12. sæson, hvor vi fik de første 4 afsnit i løbet af 2021.

Hvor gammel er Jørgen og Nikolaj fra Nak og Æd?

Hans datter Anna, 27, og barnebarnet Ellen på godt et halvt år, var nemlig mødt op for at hilse på, og her herskede ingen tvivl om, at det ikke kun er natur og jagt, der har vundet Jørgens hjerte. Også Jørgens tv-makker, Nikolaj Kirk, 44, glæder sig over, at 'Nak & Æd' nu kan fejre ti sæsoners jubilæum.

Hvor er Nikolaj Kirk født?

Nikolaj Kirk
FødtNikolaj Kirk Axelsson Ibsen 5. februar 1975 (47 år) København, Danmark
NationalitetDansk
ÆgtefælleKaren Mukupa
Uddannelse og virke

Hvor kommer Karen Mukupa fra?

Karens mor er fra Zambia og hendes far er dansk – født i Zambia men kom til Danmark (alene) allerede som 15 årig for at gå i skole. Mange kender Karen som musiker med sit gennembrud med bandet No Name Requested sammen med Natasja Saad i 90'erne og også som tv-vært på flere ungdomsprogrammer.

Hvor har Nikolaj Kirk arbejdet?

Siden 2007 har han drevet rådgivningsvirksomheden Kirk+Maarbjerg sammen med Mikkel Maarbjerg samt køkkenudstyrsvirksomheden Endeavour, ligesom han sammen med makkeren Mikkel Maarbjerg har været med til at udvikle en babymad under mærket "Lovemade".

Hvor gammel er Jørgen Skouboe?

70 år (1952)Jørgen Skouboe / Alder

Hvornår kommer Nak og Æd sæson 12?

Den 8. januar kan vi glæde os endnu en gang til Nak & Æd med Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe. Det er en fortsættelse af deres 12. sæson, hvor vi fik de første 4 afsnit i løbet af 2021.

Hvem fik ideen til Nak og Æd?

I hver udsendelse forsøger de at ”nakke” et bestemt dyr, som de derefter parterer, tilbereder og spiser. For Jørgen Skouboe, der fik idéen til programmet, har det været en kæmpe overraskelse, at programmet er blevet den vedvarende succes, det er.

Hvor mange afsnit er der i sæson 12 Nak og Æd?

Nak & Æd er et originalt tv-program om jagt- og mad, som er blevet sendt i 12 sæsoner på hhv. DR2 () og DR1 (2019-)....
Nak & Æd
Information
Antal afsnit107
Produktion
Produktionsår2010-nu