Table of Contents:

 1. Er orange billet billigere end rejsekort?
 2. Hvordan betaler man busbillet?
 3. Hvordan rejser man billigst med DSB?
 4. Hvad koster en busbillet til børn?
 5. Hvad er Dot's område?
 6. Hvornår er orange billetter billigst?
 7. Kan man stadig købe billet i bussen?
 8. Kan man betale med penge i bussen?
 9. Hvordan får man billige togbilletter?
 10. Hvornår er det billigst at købe togbillet?
 11. Hvornår skal man betale for børn i bussen?
 12. Hvad koster en ny turistbus?
 13. Hvor kan man købe pensionistkort?
 14. Hvad koster et pensionistkort til alle zoner?
 15. Hvad koster en orange billet?

Er orange billet billigere end rejsekort?

Rejsekortet er som udgangspunkt billigst. Orange-billetter vil i visse tilfælde være billigere på længere togrejser. Så det er en god idé, at du tjekker Rejseplanen og togselskabernes rabatpriser i god tid inden din rejse for at se, hvilken billet der er billigst.

Hvordan betaler man busbillet?

Du kan betale med alle betalingskort, Apple Pay eller Google Pay i alle busser på rute 100. Du kan købe enkeltbilletter med mønter i billetautomaten i bussen. Chaufføren kan veksle op til 100 kr. Du kan købe enkeltbilletter på rejsekort-billetautomaten (den store billetautomat), som er placeret på Letbanens perroner*.

Hvordan rejser man billigst med DSB?

Rejs alt det, du vil, i dine valgte zoner til en fast, lav pris – også i weekenden og på helligdage. Et Pendlerkort kan som regel betale sig, hvis du rejser på samme strækning flere gange om ugen, til eksempelvis arbejde og/eller fritidsaktiviteter.

Hvad koster en busbillet til børn?

Hvis barnet er under 12 år og følges med en voksen, rejser barnet gratis. En betalende voksen kan have 2 børn (yngre end 12 år) med på rejsen uden at betale ekstra. Når barnet er 12 år, skal det altid betale for rejsen, uanset om det følges med en voksen.

Hvad er Dot's område?

Storzonerne er hovedstadsområdet (DOT Øst), Sydsjælland (DOT Syd), Vestsjælland (DOT Vest), og endeligt storzonen for Midtsjælland (DOT Midt), der overlapper de andre områder. Du kan vælge at købe pensionistkort til 1 storzone, 2 storzoner eller til hele området.

Hvornår er orange billetter billigst?

DSB Orange er vores billigste billet. Generelt kan Orange-billetter bestilles fra 2 måneder før rejsedagen. At Orange-billetten er vores billigste betyder, at den har andre vilkår end vores andre billettyper: Billetten gælder kun på den valgte afgang, og kan ikke ændres eller tilbagebetales.

Kan man stadig købe billet i bussen?

I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser.

Kan man betale med penge i bussen?

Kan man betale med kontanter i bussen? Fra 1. september 2021 kan man, som forventet, igen betale med kontanter i busser og Flextrafik.

Hvordan får man billige togbilletter?

DSB Orange er vores billigste billet. Det betyder, at den har andre vilkår end vores andre billettyper:
 1. Billetten gælder kun på den valgte afgang, og kan ikke ændres eller tilbagebetales. ...
 2. DSB Orange-billetter sættes til salg ca. to måneder før rejsedagen.

Hvornår er det billigst at købe togbillet?

Ung eller studerende? For unge mellem 16-26 eller studerende er den billigste løsning for enkelte billetter at købe at Wildcard. Et Wildcard koster 185 kroner og giver dig 50 procent rabat på alle billetter, på nær fredag, søndag og helligdage, der giver 25 procent i rabat.

Hvornår skal man betale for børn i bussen?

Børn under 12 år Et barn under 12 år betaler børnepris, når det rejser alene, og kan gratis tage et barn under 12 år med. To børn under 12 år kan rejse gratis, når de følges med en voksen med gyldig billet eller kort.

Hvad koster en ny turistbus?

26 PERS. BUS
ProduktSpecifikationPris
Dagstur1 dag inkl. 100 km2.175,00 kr.
Weekendtur3 dage inkl. 300 km6.075,00 kr.
Ugetilbud7 dage inkl. 700 km13.875,00 kr.
Feriebrug7 dage inkl. 2500 km20.425,00 kr.

Hvor kan man købe pensionistkort?

Pensionistkortet kan købes i det betjente salg eller på dinoffentligetransport.dk. Du kan også købe pensionistkort på abonnement, så kortet automatisk fornyes og sendes hjem til dig.

Hvad koster et pensionistkort til alle zoner?

Væsentlig prisstigning kvartal, den nye pris fra 17. januar 2021 bliver 630 kroner, en stigning på 37 procent. Og vil man have 'det store kort' med samtlige zoner, er prisstigningen på 49,6 procent, nemlig fra 595 kroner pr. kvartal i dag til 890 kroner i 2021.

Hvad koster en orange billet?

Du kan spare mange penge, hvis du kan finde en DSB Orange-billet til Odense. Du kan nemlig få en billet til strækningen fra bare 69 kroner. Pengene du sparer, kan du eventuelt bruge på noget lækkert fra 7-Eleven på København H – som du er velkommen til at tage med i toget.