Table of Contents:

  1. Hvem står bag TikTok?
  2. Hvad er aldersgrænsen for TikTok?
  3. Hvem ejer TikTok 2022?
  4. Kan man se TikTok uden profil?
  5. Hvorfor bliver man afhængig af TikTok?
  6. Hvorfor er jeg banned på TikTok?
  7. Hvor mange bruger TikTok i Danmark?

Hvem står bag TikTok?

TikTok er et relativt nyt socialt medie, der kom til Vesten fra Kina i 2018. TikTok er en blanding af to eksisterende apps, Musical.ly og Douyin. De kinesiske ejere, Bytedance, kombinerede de to apps til TikTok. I Kina hedder TikTok-appen Douyin.

Hvad er aldersgrænsen for TikTok?

Man skal være 13 år for at måtte oprette en profil på TikTok, men mange brugere er under 13 år. Det kan være svært at vide, at der er et alderskrav, for man bliver ikke spurgt om sin alder, når man opretter en profil. Hos Red Barnet anbefaler vi ikke, at man har en profil, hvis man er under 13 år.

Hvem ejer TikTok 2022?

Netværket ejes af ByteDance, et Beijing-selskab, der blev grundlagt i 2012 af Zhang Yiming. Mediet blev frigivet i 2017 til iOS og Android til markedet uden for Kina.

Kan man se TikTok uden profil?

Du kan frit se andres videoer og profiler uden at være oprettet som bruger, det kræver kun at du har hentet appen. For at dele videoer og interagere med andres posts på TikTok, skal du først oprette en profil og så kan du ellers optage videoer og dele dem næsten som det passer dig.

Hvorfor bliver man afhængig af TikTok?

Vores holdning til TikTok er at man hurtig bliver afhængig af mediet TikTok, det er svært at lægge fra sig igen, når man først er begyndt, den ene halve time går efter den anden. Mange unge forandrer sig meget, når de ser deres idoler farve sit hår, ændre sin stil osv. gør de det samme.

Hvorfor er jeg banned på TikTok?

Konti, der konsekvent overtræder retningslinjerne for fællesskabet, vil blive bannet fra TikTok. Hvis din konto er blevet bannet, modtager du en bannermeddelelse, når du næste gang åbner appen og informerer dig om denne kontoændring.

Hvor mange bruger TikTok i Danmark?

TikTok rundede for nylig en milliard brugere på verdensplan. Ifølge TikTok er der i gennemsnit 1,1 million aktive brugere i Danmark om måneden.