Table of Contents:

  1. Kan følelser være forkerte?
  2. Kan man være følelseskold?
  3. Hvordan ved man om man har følelser for en person?
  4. Hvorfor er jeg apatisk?
  5. Hvordan kommer man ud af apati?

Kan følelser være forkerte?

Der findes ingen rigtige eller forkerte følelser, også selvom det kan være mere sammensat end som så, og at man ikke altid lige forstår, hvad følelserne handler om, og hvad man skal stille op med dem. Alle som en kommer de som reaktion på noget, og der er altid en grund til, at man føler det, man føler.

Kan man være følelseskold?

Den dyssociale personlighed : Karakteriseres af en følelseskold person, ligegyldighed og en mangel på hensynstagen til medmennesker. Denne personlighedsforstyrrelse blev tidligere kaldt psykopati. Den emotionelt ustabile personlighed: Kendetegnet ved impulsivt handlemønster og uberegneligt humør.

Hvordan ved man om man har følelser for en person?

Nogle bliver helt opslugt af følelsen og kan ikke tænke på andet, for andre fylder følelsen mindre. Nogle siger fx, at det føles som ”sommerfugle i maven”, når man tænker på eller ser personen. Hvis éns forelskelse ikke bliver gengældt, kan det være utrolig hårdt, og man kan føle sig meget ulykkelig og ked af det.

Hvorfor er jeg apatisk?

Apati skyldes sygdom i de områder af hjernen, der regu lerer motivation og følelser. Det er derfor ikke noget personen selv kan ændre eller er herre over. Ideen eller trangen til at gøre noget opstår ganske enkelt ikke hos personer, der er apatiske. De føler sig “tomme”.

Hvordan kommer man ud af apati?

Apati er handlingslammelse. Denne følelse af at være gået i stå og ikke tro på, at du kan gøre noget ved de problemer, som du mærker og står midt i....Fire råd til at bryde handlingslammelsen:
  1. Spørg dig selv hvad pisser dig af?
  2. Tydeliggør din drøm.
  3. Tag ejerskab på din udfordring.
  4. Tag det første mindste skridt - NU.
26. jun. 2018