Table of Contents:

  1. Hvor meget må man laste på tagbøjler?
  2. Hvilken tagbøjler skal jeg vælge?
  3. Hvor mange kg må der være på taget af en bil?
  4. Hvor langt må en tagboks stikke ud?
  5. Hvor højt må man læsse en bil?
  6. Kan man male en tagboks?
  7. Hvor højt læs må man kører med?
  8. Hvilken Thule tagboks?

Hvor meget må man laste på tagbøjler?

Når du skal laste din tagboks, skal du være opmærksom på den maksimale lasteevne i kilo på tagbøjlerne. Du ikke laste boksen mere, end tagbøjlerne kan bære. Du kan finde de tagbøjler, der passer til netop din bil via vores bilsøgning. Alle tagbokse har også en maksimal lastkapacitet, som ligger på 50-75 kg.

Hvilken tagbøjler skal jeg vælge?

Vinderen i kategorien “bedste tagbøjler i test” er Thule Wingbar Evo. Dette er førsteklasses aerodynamiske tagbøjler som sikrer nem montering af tilbehør samt en stille tur. Tagbøjlerne har stor bæreevne og massere af lækre detaljer. T-track system som gør det nemt og hurtigt at montere tilbehør og lastholdere.

Hvor mange kg må der være på taget af en bil?

Den størst tilladte påhængsvægt for bilen er 1.500 kg. Da kombinationen af bilens tilladte totalvægt og den størst tilladte påhængsvægt for bilen ikke overstiger 3.500 kg, du i dette tilfælde køre med vogntoget. Men du kun laste påhængskøretøjet, så det max. vejer de 1500 kg, som bilen må trække.

Hvor langt må en tagboks stikke ud?

Tagboksens størrelse Tagboksens længde: FDM anbefaler, at tagboksen ikke stikker længere end 10 cm ud over forrudens øverste kant, da vinden op langs ruden vil påvirke tagboksen kraftigt. Vi anbefaler også, at tagboksen sidder langt nok fremme på bilen, til at bagklappen kan åbnes.

Hvor højt må man læsse en bil?

Bredden for bil eller trailer med læs ikke overstige 2,55 meter. Desuden bredden på påhængskøretøjet ikke overstige bilens bredde med mere end 35 cm i hver side. Højden på læsset må maks. være 4 meter målt fra jorden.

Kan man male en tagboks?

Tagboksen kan males i bilens original-farve. Tagboksen kan bruges i P-kælder og garage, da den ikke bruger ekstra højde, når den åbner.

Hvor højt læs må man kører med?

Bredden for bil eller trailer med læs må ikke overstige 2,55 meter. Desuden bredden på påhængskøretøjet ikke overstige bilens bredde med mere end 35 cm i hver side. Højden på læsset maks. være 4 meter målt fra jorden.

Hvilken Thule tagboks?

Vinderen i kategorien “bedste allround tagboks” er Thule Motion XT L. Tagboksens høje form giver bedre plads til stor bagage og gør, at den også kan bruges til kør-selv-turene om sommeren. Ideel til familier, der selv kører på ferie og har brug for et ekstra bagagerum.