Table of Contents:

  1. Hvad vil det sige at være klog?
  2. Hvordan kan man lyde klog?
  3. Hvad betyder lige godt?
  4. Hvad er godt?
  5. Hvad betyder tak for dig?
  6. Hvad er en klog mand?
  7. Hvad betyder det at være intellektuel?
  8. Hvad er en Kloge Åge?

Hvad vil det sige at være klog?

Klog betyder omtrent det samme som Begribe.

Hvordan kan man lyde klog?

Prøv at finde andre ord, som betyder det samme, som de ord du normalt bruger, men som lyder klogere. Brug eventuelt en synonymordbog, eller slå op i et leksikon og lær helt nye ord at kende. Brug ikke ord, du ikke ved, hvad betyder - du kan ende med at blive afsløret, og så virker du dummere end før.

Hvad betyder lige godt?

lige god(t) u. god 4.5; især dial.) imod forventning, antagelse olgn.; alligevel; ofte m. forstærkende bet.: rigtignok; sandelig.

Hvad er godt?

Godt betyder omtrent det samme som all right.

Hvad betyder tak for dig?

Tak for dig Man kan sige: 'tak, fordi du er dig!

Hvad er en klog mand?

Tro det eller ej, men kloge mennesker eller nørdede mennesker har ofte en passion for det de er kloge indenfor. Det kan faktisk være interessant at snakke med en klog person, fordi de er engageret i samtalen, og ved hvad de snakker om. Viden findes på en eller anden facon hos alle mennesker.

Hvad betyder det at være intellektuel?

Intellektuel betegner det at forholde sig abstrakt, rationelt og objektivt reflekterende til sin omverden. At være intellektuel handler altså ikke nødvendigvis om at være specielt intelligent; det skal mere forstås som en bestemt måde at anvende sin intelligens på i sit møde med verden.

Hvad er en Kloge Åge?

Kloge Åge" er den kunde, der ved ALT. Og han ved alt endnu bedre end alle andre. ”Kloge Åge” er desuden meget kritisk og går op i de mindste ting. Kommer du til at formulere dig vagt, så hænger han dig straks op på det.