Table of Contents:

 1. Hvilket stof er bedst til trusser?
 2. Hvad er thong trusser?
 3. Hvilke underbukser skal jeg vælge?
 4. Hvad er en brasiliansk trusse?
 5. Hvem går med g streng?
 6. Hvad er Brazilian underbukser?
 7. Hvad er Full Shaper?

Hvilket stof er bedst til trusser?

Undertøj i bomuld er perfekt til hverdag, fordi det er slidstærkt og nemt at holde. På billedet ses Lovely Lace BH og trusser. Af alle naturfibre er bomuld det mest optimale til undertøj. Bomuld er slidstærkt, nemt at holde, nemt at farve, har en lang levetid og tåler at blive vasket mange gange.

Hvad er thong trusser?

Thong. En såkaldt thong minder til forveksling om en almindelig g-streng, men består af lidt mere stof – især på siderne og bagtil. Af mange betragtes denne type trusse som det mere behagelig alternativ til g-strengen, som stadig sikrer, at du kan bære tætsiddende tøj uden at vise kanter.

Hvilke underbukser skal jeg vælge?

De seks typer trusser, du skal kende
 • G-streng: Undgå grimme trussekanter.
 • Thong: Et behageligt trusse-alternativ til g-strengen.
 • Bikinis: Den 'almindelige' trusse.
 • Briefs: De behagelige trusser.
 • Hipsters: Trusser med et behageligt fit.
 • Højtaljet trusse: Retroinspireret undertøj.

Hvad er en brasiliansk trusse?

Trusser inspireret af de brasilianske strande og designet til både at afsløre og dække til på samme tid. Flirtende, sjove og altid moderne - brazilian trusser er et musthave. Vælg blandt fine blonder og bomuld.

Hvem går med g streng?

En g-streng (også kaldet g-strengstrusse og string-trusse) er en lille trusse til kvinder (og de seneste år også mænd), og er karakteriseret ved , at det er et stykke stof som går mellem balderne (i modsætning til andre typer trusser, der dækker balderne helt eller delvist), og omkring livet.

Hvad er Brazilian underbukser?

Trusser inspireret af de brasilianske strande og designet til både at afsløre og dække til på samme tid. Flirtende, sjove og altid moderne - brazilian trusser er et musthave. Vælg blandt fine blonder og bomuld.

Hvad er Full Shaper?

Support, support og atter support! Full Support bh'erne har oftest skåle der dækker hele brystet og de giver både maksimum support og løft. Full support bh'erne giver brystet en flot, rund form og gør barmen mere fast.