Table of Contents:

  1. Hvornår er Sagrada Família færdig?
  2. Hvornår blev kirken i Barcelona bygget?
  3. Hvad koster Sagrada Familia?
  4. Hvor lang tid tog det at bygge Sagrada Familia?
  5. Hvor ligger Havets katedral?
  6. Hvad hedder den ufuldendte kirke i Barcelona?
  7. Hvor gammel blev Gaudi?
  8. Hvad handler Havets Katedral om?

Hvornår er Sagrada Família færdig?

Arkitekten, der leder færdiggørelsen af Antoni Gaudis mesterværk, kirken La Sagrada Familia i Barcelona, lover nu, at kirken står færdig i 2026. 100 år efter arkitekten Antoni Gaudí døde, vil hans livsværk, kirken La Sagrada Familia i Barcelona, endelig stå færdig.

Hvornår blev kirken i Barcelona bygget?

Sagrada Família, kirke i Barcelona, Spanien. Den blev påbegyndt 1882 af arkitekten Francesc de Villar. Året efter blev byggeriet overdraget Antoni Gaudí, der i sin særegne gotisk- og organiskprægede stil planlagde og til dels opførte den meget store kirke med de 107 m høje tårne.

Hvad koster Sagrada Familia?

Prisen for at besøge kirken er 13,50EUR. Hvis du også vil have en audio-guide koster indgangen 18,00EUR. Børn under 10 er gratis. Vær opmærksom på, at indgangen kun dækker kirken alene og ikke tårnene.

Hvor lang tid tog det at bygge Sagrada Familia?

Sagrada Familia-kirken i Barcelona er Antoni Gaudís mest imponerende og utvivlsomt en af ​​Spaniens mest interessante monumenter. Gaudí byggede på kirken i en periode på 43 år uden at kunne se den færdige kirke.

Hvor ligger Havets katedral?

Havets Katedral ligger i centrum af det historiske Barcelona. Kirken blev bygget på blot 54 år til trods for, at pesten midt i byggeprocessen gjorde det af med en stor del af befolkningen. På denne guidede tur vil du få en forståelse for de store omvæltninger i Barcelona.

Hvad hedder den ufuldendte kirke i Barcelona?

I bydelen, Eixample kan du på din rejse til Barcelona opleve den endnu ufuldendte katedral La Sagrada Familia. Kirken er en af den kristne verdens særeste kirker.

Hvor gammel blev Gaudi?

73 år ()Antoni Gaudí / Alder

Hvad handler Havets Katedral om?

"Havets katedral" er en stærkt underholdende, læseværdig og fantastisk romandebut om livet i Barcelona. I bogen befinder vi os i 1300-tallet, hvor vi følger Arnau Estanyol som sammen med sin far er flygtet til Barcelona, hvor de er blevet frie borgere.