Table of Contents:

  1. Hvordan lære man at stå på snowboard?
  2. Hvem opfandt snowboard?
  3. Hvor kommer snowboarding fra?
  4. Er det svært at lære at stå på snowboard?
  5. Hvornår kom snowboard på OL programmet?
  6. Er det nemt at stå på snowboard?

Hvordan lære man at stå på snowboard?

I alle lifter har du som snowboarder kun den ene fod i boardet og klikker den anden i når du rammer toppen af bjerget. Vigtigst her er at du ikke tror du skal sætte dig på den, den trækker dig – men kræver du holder balancen. Skal du med en stolelift, så sidder du ned dine front fod er i boardet.

Hvem opfandt snowboard?

Tom SimsSnowboard / Opfinder

Hvor kommer snowboarding fra?

Et snowboard er et skisportsredskab beregnet til surfing hen over hældende sneflader. Brættet er bygget og virker som en alpin ski, men er kortere og meget bredere. Begge fødder er fæstnet til ét bræt i en parallel, men skrå retning som på et surf- eller skateboard, hvorfra idéen til snowboardet kom (i USA).

Er det svært at lære at stå på snowboard?

Først og fremmest er snowboarding sjovt lige fra begyndelsen. Teknikken er utrolig simpel, og for en begynder drejer det sig mere om at overvinde sin frygt, end det drejer sig om at lære en svær ny teknik. Der skal populært sagt ikke meget mere anstrengelse til, end det kræver at læne sig op ad en mur.

Hvornår kom snowboard på OL programmet?

Snowboarding er en organiseret vintersportsgren, der siden 1998 har været på OL-programmet.

Er det nemt at stå på snowboard?

Bare rolig, alle kan lære at stå på snowboard. Er det svært at snowboarde som nybegynder? Den ærlige sandhed er ja, men du kan lære det på en dag, hvis blot du forbereder dig. Dette er vores trinvise vejledning til, hvordan du lærer at snowboarde.