Table of Contents:

 1. Er Riverdale uhyggelig?
 2. Hvad handler serien Riverdale om?
 3. Hvornår kommer der nye episoder af Riverdale?
 4. Hvad er Riverdale baseret på?
 5. Hvornår kommer resten af sæson 5 af Riverdale?
 6. Hvornår kommer der et nyt afsnit af Riverdale på Netflix?
 7. Er Riverdale en krimi?
 8. Hvilken by er Riverdale optaget i?
 9. Hvordan døde fred i Riverdale?
 10. Hvem er død i Riverdale?
 11. Hvornår dør Jughead i sæson 4?

Er Riverdale uhyggelig?

- Serien starter stille og roligt ud, men er et godt eksempel på, at seriens fans er vokset med den henover sæsonerne. Den bliver rigtig mørk og uhyggelig, især i de sidste sæsoner.

Hvad handler serien Riverdale om?

Serien handler om en gruppe amerikanske unge, der bor i byen Riverdale. ... En gruppe af elever fra Riverdale high Betty Cooper, Veronica Lodge, Archie Andrews og Jughead Jones prøver sammen at finde ud af, hvad der er sket. De kommer dog ud på dybt vand, og byens mange hemmeligheder bliver afsløret en efter en.

Hvornår kommer der nye episoder af Riverdale?

Selv om der allerede gik rygter om 5. sæson tilbage i 2019 - og selv om de nye sæsoner af Riverdale som regel udkommer i oktober - må vi desværre alle vente til 2021 med at se den nye sæson.

Hvad er Riverdale baseret på?

Riverdale er en amerikansk teen-drama tv-serie baseret på figurene fra Archie Comics. Serien blev tilpasset til CW af Archie Comics' kreative chef Roberto Aguirre-Sacasa, og er produceret af Warner Bros. Television og CBS Studios i samarbejde med Berlanti Productions og Archie Comics.

Hvornår kommer resten af sæson 5 af Riverdale?

Selv om der allerede gik rygter om 5. sæson tilbage i 2019 - og selv om de nye sæsoner af Riverdale som regel udkommer i oktober - må vi desværre alle vente til 2021 med at se den nye sæson.

Hvornår kommer der et nyt afsnit af Riverdale på Netflix?

Riverdale (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Er Riverdale en krimi?

Millioner af mennesker verden over er blevet bidt af Netflix' TV-serien Riverdale. Serien er baseret på figurerne fra tegneserien om Archie, der er blevet udgivet siden 1942. Tegneseriens succes førte således til Netflix-serien, der debuterede i 2017 og tog verden med storm.

Hvilken by er Riverdale optaget i?

Serien blev tilpasset til CW af Archie Comics' kreative chef Roberto Aguirre-Sacasa, og er produceret af Warner Bros....
Riverdale
Information
Produktion
ProduktionsselskabWarner Bros. Television Studios, Berlanti Productions, CBS Studios, Archie Comics
LocationRiverdale

Hvordan døde fred i Riverdale?

I sidste måned gik skuespilleren Luke Perry bort efter et slagtilfælde. Luke var midt i optagelserne til ”Riverdale” sæson 3, som lige nu kører på Netflix.

Hvem er død i Riverdale?

TV-serien ”Riverdale” har stoppet optagelserne i kølvandet på skuespiller Luke Perrys alt for tidlige død. Luke Perrys alt for tidlige død har sendt chokbølger gennem hele Hollywood. Og hans dødsfald har nu også betydet, at ”Riverdale” har stoppet optagelserne for at ære og mindes den nu afdøde skuespiller.

Hvornår dør Jughead i sæson 4?

Det tror flere fans, efter fjerde afsnit af den populære series fjerde sæson blev vist på amerikansk tv i torsdags. I de sidste minutter af afsnittet ser man nemlig Jugheads livløse krop.