Table of Contents:

 1. Hvor mange lufthavne er der i Milano?
 2. Hvad hedder lufthavnen i Bergamo?
 3. Hvordan kommer man fra Bergamo til Milano?
 4. Hvilken region ligger Malpensa i?
 5. Hvor er det godt at bo i Milano?
 6. Hvor langt ligger Bergamo Lufthavn fra Milano?
 7. Hvilket område ligger Milano i?
 8. Hvor mange dage skal man bruge i Milano?
 9. Hvor skal man shoppe i Milano?
 10. Hvor er godt at bo i Milano?
 11. Hvem flyver til Milano?

Hvor mange lufthavne er der i Milano?

Ved Milano finder man desuden den store lufthavn Milano Malpensa. Det er desuden muligt at flyve til Bergamo Lufthavn, som også hos visse flyselskaber kaldes for Milano Bergamo Airport.

Hvad hedder lufthavnen i Bergamo?

Il Caravaggio International Airport (IATA: BGY, ICAO: LIME) er en mindre international lufthavn i nærheden af Milano.

Hvordan kommer man fra Bergamo til Milano?

Rejs med tog fra Bergamo til Milano Centrale Påbegynd din rejse med os. I gennemsnit tager det omkring 1 time 7 minutter at rejse med toget fra Bergamo til Milano Centrale. De hurtigste tjenester kan dog få dig frem på 40 minutter. Som regel finder du 36 tog om dagen langs denne rute på 43 km.

Hvilken region ligger Malpensa i?

Milano Malpensa Airport er en lufthavn 50 km fra Milano i Italien. Malpensa erstattede Milano Linate Airport, der ligger i udkanten af Milano i retning mod Venedig, som byens hovedlufthavn. Malpensa er Italiens anden største lufthavn efter Roms Fiumicino tidligere (Leonardo da Vinci Intl Airport).

Hvor er det godt at bo i Milano?

Generelt gælder for Milano, at du skal bo i nærheden af centrum – jo tættere jo bedre. Den offentlige transport fungerer dog rigtigt godt, så du kan bo længere væk. Du sparer nogle penge, men du skal til gengæld bruge længere tid på transporten til centrum og de fleste seværdigheder.

Hvor langt ligger Bergamo Lufthavn fra Milano?

Det tager 1 time at køre fra lufthavnen i Bergamo til Milano centrum. Busserne kører typisk indtil kl 01 og starter igen omkring kl 04 om morgenen. Husk dog altid at tjekke tidsplanen hjemmefra. Du bør også købe billetter hjemmefra, så du er sikret en plads i bussen.

Hvilket område ligger Milano i?

Milano er en by i Norditalien, med 1.366.180indbyggere. I Stor-Milano er der med Monza og forstæderne plus Milanos storbyområde 7,5 millioner indbyggere, og det er dermed den største by i Italien, hvis man regner forstæderne med. Byen er hovedstad i provinsen Milano og i regionen Lombardiet (italiensk Lombardia).

Hvor mange dage skal man bruge i Milano?

Hvor mange dage skal jeg bruge? Du vil kunne se de fleste hovedattraktioner i Milano på et par dage, men overvej at tage en lang weekend hvis du vil shoppe eller tage del i byens livlige kultur lidt længere.

Hvor skal man shoppe i Milano?

Dem, der ønsker at shoppe luksusmærker, kan holde sig til den gyldne trekant: gaderne Via Sant'Andrea, Via Montenapoleone og Via Della Spiga. Der er også mulighed for billige shopping i Milano. Tre gader i Milano fokuserer på billigere kæder og butikker, både udenlandske og italienske.

Hvor er godt at bo i Milano?

Generelt gælder for Milano, at du skal bo i nærheden af centrum – jo tættere jo bedre. Den offentlige transport fungerer dog rigtigt godt, så du kan bo længere væk. Du sparer nogle penge, men du skal til gengæld bruge længere tid på transporten til centrum og de fleste seværdigheder.

Hvem flyver til Milano?

 • Hvilke flyselskaber flyver til Milano? easyJet er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Milano. ...
 • SWISS-fly til Milano. SWISS flyver til Milano ca. ...
 • SAS-fly til Milano. Et andet populært valg for fly til Milano er SAS (7,8/10, 112 anmeldelser).