Table of Contents:

  1. Hvem flyver direkte til Kraków?
  2. Hvor mange lufthavne er der i Polen?
  3. Hvad koster taxa i Kraków?
  4. Hvor mange lufthavne er der i Kraków?
  5. Hvor mange lufthavne er der i Krakow?
  6. Hvor skal man bo i Krakow?
  7. Er det billigt at shoppe i Polen?

Hvem flyver direkte til Kraków?

Hvilke flyselskaber tilbyder direkte flyrejser til Kraków? Norwegian Air International, Norwegian, Ryanair, SAS, CityJet og Wizz Air flyver alle direkte til Kraków. Hvornår det billigst at flyve til Kraków? marts 2022 er normalt den billigste måned at flyve til Kraków.

Hvor mange lufthavne er der i Polen?

Dette er en liste over de lufthavne i Polen, der anvendes til kommerciel ruteflyvning....Liste.
VoivodskabPommern
IATA-kodeGDN
ICAO-kodeEPGD
LufthavnLech Wałęsa Lufthavnen
Officiel hjemmesidewww.airport.gdansk.pl

Hvad koster taxa i Kraków?

Hvis du foretrækker taxa, skal du huske, at prisen på en taxa i Kraków afhænger af flere faktorer. Taxa startpris handler om: 11 DKK (7.00 PLN). For 1 km tur i Kraków skal du betale om: 3.70 DKK (2.30 PLN).

Hvor mange lufthavne er der i Kraków?

Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn (IATA: KRK, ICAO: EPKK), er en international lufthavn beliggende ved landsbyen Balice, 11 km vest for centrum af Kraków i det sydlige Polen.

Hvor mange lufthavne er der i Krakow?

Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn (IATA: KRK, ICAO: EPKK), er en international lufthavn beliggende ved landsbyen Balice, 11 km vest for centrum af Kraków i det sydlige Polen.

Hvor skal man bo i Krakow?

Hvilket af Krakows kvarterer skal jeg bo i? Hvis du kun er i byen et par dage, er det en god ide at booke et hotel i den gamle bydel eller det nærliggende Kazimierz, hvor du er tæt på seværdighederne. Men hvis du vil væk fra turistområderne er Zwierzyniec nok det bedste valg.

Er det billigt at shoppe i Polen?

Priserne på basisprodukter i Polen er lavere end i Danmark. Du skal betale 2.25 gange mindre for shopping i Polen end i Danmark.