Table of Contents:

  1. Er Ecuador et rigt land?
  2. Hvilket sprog snakker man i Ecuador?
  3. Hvad spiser man i Ecuador?
  4. Hvad hedder en person fra Ecuador?
  5. Hvor mange byer er der i Ecuador?

Er Ecuador et rigt land?

Ifølge FN's definition af fattigdom lever over halvdelen af Ecuadors befolkning i fattigdom. Forskellen mellem de der har penge, og de der ikke har penge i landet er enorm. Den rigeste del af befolkningen ejer 80% af landets ressourcer og klasseskellene er tydelige.

Hvilket sprog snakker man i Ecuador?

SpanskEcuador / Officielt sprogSpansk eller castiliansk er et romansk sprog i den Iberoromanskgruppe, der udviklede sig fra flere sprog og dialekter i den centrale-nordlige del af den Iberiske Halvø i løbet af 800-tallet og gradvist ... Wikipedia

Hvad spiser man i Ecuador?

Overordnet set må man sige, at Ecuador er et ”suppeland”. Der serveres suppe til næsten ethvert måltid. Dejlige fyldige supper, supper med grøntsager og bønner, supper med fisk, kylling eller mørt oksekød. Supper med hønsefødder.

Hvad hedder en person fra Ecuador?

Landets ca. 17,1 millioner indbyggere består således primært af mestizer, men også af europæiske, indfødte og afrikanske folkegrupper. Ecuadors officielle sprog er spansk, som tales af størstedelen af landets indbyggere.

Hvor mange byer er der i Ecuador?

Ecuador omfatter også øgruppen Galápagos i Stillehavet, der ligger ca. 1000 km vest for fastlandet. Landets hovedstad er Quito....Ecuador.
Republikken Ecuador República del Ecuador
Største byGuayaquil
Officielle sprogSpansk
RegeringsformRepublik
PræsidentGuillermo Lasso (fra 2021)