Table of Contents:

 1. Er der problemer med Facebook og Messenger?
 2. Er det sikkert at skrive på Messenger?
 3. Hvad sker der med Facebook i dag?
 4. Er Messenger krypteret?
 5. Hvorfor virker Facebook ikke?
 6. Hvordan opdaterer jeg Messenger?
 7. Hvornår er man aktiv på Messenger?
 8. Hvorfor virker Facebook ikke i dag?
 9. Hvorfor var Facebook nede i går?
 10. Hvor lang tid var Facebook nede?
 11. Hvad er en hemmelig samtale på Messenger?

Er der problemer med Facebook og Messenger?

Hvis du har problemer med at logge på Messenger, skal du sørge for, at du har den nyeste version af Messenger-appen installeret. Det gør du ved at gå til din telefons eller tablets appbutik (f. eks. Apple App Store, Google Play Butik) og downloade eventuelle opdateringer.

Er det sikkert at skrive på Messenger?

Messenger er ikke end-to-end krypteret De fleste hjemmesider er krypteret, så du fx sikkert kan indtaste dine personlige oplysninger. Du kan tjekke om hjemmesiden er krypteret, hvis URL'en starter med “https”. Beskeder kan også være krypteret, så kun modtager og afsender kan læse beskeden.

Hvad sker der med Facebook i dag?

Facebook nedbrud rapporteret inden for de sidste 24 timer Det er almindeligt, at der rapporteres om nogle problemer i løbet af dagen. Downdetector rapporterer kun en hændelse, når antallet af problemrapporter er betydeligt højere end den typiske mængde for det pågældende tidspunkt på dagen.

Er Messenger krypteret?

En hemmelig samtale i Messenger er end-to-end-krypteret, hvilket betyder, at beskederne kun er til dig og den anden person – ingen andre, heller ikke os. Husk, at den person, du chatter med, kan vælge at dele samtalen med andre (f. eks. et screenshot).

Hvorfor virker Facebook ikke?

Log af, ryd cachelageret og browserhistorikken, genstart enheden, og log på igen. Log af eventuelle tredjepartsapps eller browserudvidelser, der er knyttet til din Facebook- eller Instagram-konto. Deaktiver eventuelle tilføjelsesprogrammer fra tredjepart til din browser.

Hvordan opdaterer jeg Messenger?

Gå til Google Play Butik for at installere eller opdatere Messenger-appen til Android.

Hvornår er man aktiv på Messenger?

Aktiv-status viser dine venner og forbindelser, om du er aktiv, i øjeblikket i samme chat som dem på Facebook eller Messenger eller har været det for nyligt på denne profil.

Hvorfor virker Facebook ikke i dag?

Årsagerne til, hvorfor Facebook fungerer ikke, de kan være de mest varierede, at serverne er stoppet med at arbejde, indtil du har en hændelse med din operatør, da din smartphone er årsagen til problemet. I de senere år har Facebook mistet dampen blandt de yngste unge, der primært har skiftet til Instagram og TikTok.

Hvorfor var Facebook nede i går?

Nedbruddet skyldes efter sigende en fejl på navneserveren (domain name server, DNS). Det betyder, at hvis du forsøger at søge Facebook.com frem, så vil det ligne, at hjemmesiden ikke eksisterer. Det skriver TechCrunch.

Hvor lang tid var Facebook nede?

Facebook, Instagram og beskedtjenesterne Messenger og WhatsApp begyndte natten til tirsdag langsomt at virke igen efter en omfattende afbrydelse af de sociale mediers netværk mandag aften. Det var et fejlslagent forsøg på at konfigurere Facebooks routere, der var skyld i det over seks timer lange nedbrud.

Hvad er en hemmelig samtale på Messenger?

I 2016-opdateringen til besked-app'en Messenger introducerer Facebook ”Hemmelige samtaler”, der netop går ind og krypterer data sendt mellem to parters aktive mobilenheder, så hverken Facebook, offentlige myndigheder eller andre kan læse med.