Table of Contents:

 1. Er der skildpadder i Grækenland?
 2. Hvor ligger den gamle by på Rhodos?
 3. Hvad sker der i Rhodos by?
 4. Hvornår klækker skildpadder på Zakynthos?
 5. Hvor gammel er den gamle by i Rhodos?
 6. Hvor mange mennesker bor der på Rhodos?
 7. Hvor ligger de 7 kilder på Rhodos?

Er der skildpadder i Grækenland?

Ynglesteder og yndlingssteder. Laganas-bugten på Zakynthos har i mange år været populær blandt to grupper: Skildpadder og turister. Denne bugt er det vigtigste ynglested for skildpadder i hele Grækenland, og derfor af yderste vigtighed, hvis man ønsker at bevare og beskytte den truede dyreart.

Hvor ligger den gamle by på Rhodos?

Rhodos by er administrativt center for øen og Dodekaneserne som amt; byen har ca. 50.000 indbyggere (2011) og ligger på nordspidsen af øen, hvor også den antikke by lå.

Hvad sker der i Rhodos by?

7 ting du skal opleve på Rhodos
 • De Syv Kilder og kærlighedstunelen. Området med De Syv Kilder og kærlighedstunnellen er det perfekte åndehul på en varm sommerdag. ...
 • Den gamle bydel i Rhodos by. ...
 • Sommerfugledalen. ...
 • Faliraki Waterpark. ...
 • Lindos. ...
 • Kalithea Therme. ...
 • Havnen i Rhodos by.
10. aug. 2017

Hvornår klækker skildpadder på Zakynthos?

Om aftenen er stranden under opsyn indtil september og oktober, hvor æggene udklækkes, og de små skildpadder helst skal kravle så uforstyrret som muligt ned i vandet. Det anslås, at her er et sted mellem 6 skildpadder, som hvert år lægger æg i sandet, de fleste af dem af den truede art.

Hvor gammel er den gamle by i Rhodos?

Mellem årene 13 regerede de Rhodos og omdannede stedet til en fæstningsby. Du kan komme til den gamle bydel gennem Eleftheria-porten til Simi-pladsen.

Hvor mange mennesker bor der på Rhodos?

På hele øen bor der samlet 115.000 indbyggere, hvoraf størstedelen bor i byen af samme navn. Rhodos er blandt de mest besøgte græske øer pga. sin kombination af livlige feriebyer, formidable strande, historiske middelalderbygninger og spændende arkæologiske steder.

Hvor ligger de 7 kilder på Rhodos?

Seven Springs ligger ca. 30 kilometer syd for Rhodos By og en kort køretur fra Lindos. Der er gratis parkering på den lille plads ved indgangen til stedet.