Table of Contents:

 1. Hvor længe kører S-tog?
 2. Hvilket tog kører til Glostrup?
 3. Hvilket tog kører til Valby?
 4. Hvor mange spor er der på Valby Station?
 5. Er der forsinkelser på S-tog?
 6. Hvor ofte kører S-tog?
 7. Hvornår kører B toget?
 8. Hvorfor stopper toget ikke i Valby?
 9. Hvorfor stopper togene ikke i Valby?
 10. Er Valby Station lukket?
 11. Hvorfor er togene forsinket?

Hvor længe kører S-tog?

S-toget kører hele natten fredag og lørdag i tidsrummet 00-06. Det er gratis at tage cyklen med i S-toget. Tag to børn under 12 år gratis med på din billet eller kort. Et barn (0-15 år) kan gratis tage et andet barn under 12 år med på sin billet eller kort.

Hvilket tog kører til Glostrup?

S-tog. Linje B og BX stopper begge på Glostrup Station. De kører mellem henholdsvis Farum og Høje Taastrup samt Østerport og Høje Taastrup. Find information på DSBs hjemmeside.

Hvilket tog kører til Valby?

Valby Station er en S-togsstation, der ligger, hvor Høje Taastrup-banen (linje B og Bx) og Frederikssundbanen (linje C og H) deler sig, og Valby Station er derfor stop for S-tog på begge baner. Herudover betjener Valby Station enkelte regionaltog og InterCity, og der afgår flere ekspresbusser mod Jylland fra stationen.

Hvor mange spor er der på Valby Station?

Valby Station
Takstzone2
Perron(er)3
Perronspor5 (heraf 3 S-tog)
ArkitektHeinrich Wenck

Er der forsinkelser på S-tog?

Du kan se de aktuelle ændringer for S-tog ved at søge en rejse. Du kan også få et overblik på https://www.dsb.dk/trafikinformation/andringer-i-trafik-og-drift/andringer-i-trafik-og-drift/. Planlagte ændringer fremgår af din specifikke rejse på rejseplanen eller på Lokaltogs hjemmeside.

Hvor ofte kører S-tog?

Alle stationer får tog hvert 10. minut i dagtimerne mandag-lørdag, derudover kører en hurtig linje i myldretiderne. Linje H bliver erstattet af linje A, der altså så kører dobbelt så ofte i dagtimerne. Linje Bx bliver en ny hurtiglinje der erstatter H+ i myldretiderne.

Hvornår kører B toget?

Linje B er en S-togs-linje, som kører mellem Farum Station og Høje Taastrup Station via København H. Linjen har 10 minuttersdrift i dagtimerne og 20 minuttersdrift om aftenen alle dage. Nat efter fredag og lørdag køres der hver halve time. Der stoppes ved alle stationer undervejs alle dage.

Hvorfor stopper toget ikke i Valby?

Teknikere er lige nu på vej for at undersøge fejlen. Flere S-togslinjer kører dermed ikke torsdag morgen, mens andre linjer har færre tog end normalt. Regional-, intercity og lyntog kan heller ikke køre via Valby Station. Der er i stedet for S-tog indsat togbusser mellem Valby og Københavns Hovedbanegård.

Hvorfor stopper togene ikke i Valby?

Vores sporarbejde omkring København H kører ikke optimalt, der er signalfejl, pladsmangel og andre faktorer der giver stop i trafikken. Indtil videre kører der ingen regionaltog mellem København H og Ringsted, i stedet vil andre tog stoppe ekstra.

Er Valby Station lukket?

Områder og perioder med sporarbejde Banedanmark arbejder på sporene i København V og Valby i perioden medio april til ultimo august 2021. Perioderne er vejledende. Banedanmark arbejder på sporene Hvidovre og Glostrup i perioden ultimo august til primo november 2021.

Hvorfor er togene forsinket?

Fejl på materiel (16 %) – Forsinkelser på grund af fejl på DSBs tog eller tog, der ikke er leveret tilbage fra reparation eller vedligeholdelse til tiden. Anden infrastruktur (15 %) – Forsinkelser, der skyldes tog, som er forsinket fra udlandet, lokalbanerne eller problemer i godstrafikken.