Table of Contents:

  1. Hvad er Podbean?
  2. Hvorfor kan jeg ikke afspille podcast?
  3. Hvad er vigtigt i en podcast?
  4. Hvor kan man høre Mørkeland?
  5. Hvad betyder podcasten?
  6. Hvordan lytter man til podcast?
  7. Hvad er en Lydfortælling?
  8. Hvem er pigerne bag Mørkeland?
  9. Hvordan fungerer en podcast?
  10. Hvorfor podcast?

Hvad er Podbean?

The best podcast app / podcast player and audio livestream app to search, download, and listen to your favorite podcast, live stream, FM, radio and audiobook anywhere, anytime.

Hvorfor kan jeg ikke afspille podcast?

Det eneste det kræver er, at du har et program til at afspille podcasts. Podcastprogrammerne findes i mange forskellige udgaver – nogle programmer er gratis andre koster penge. Du kan hente programmerne fra internettet til din pc eller fra App Store på din iPhone og fra Google Play til din Android mobiltelefon.

Hvad er vigtigt i en podcast?

“Ens målgruppe er ekstrem vigtigt, når man laver en podcast. Der er ret mange, der tænker 'podcast er jo bare til alle dem, der lytter til podcasts' som om, at det er en meget defineret målgruppe, men det er jo virkelig mange forskellige mennesker, så man skal også tænke, hvem er det egentlig, jeg henvender mig til?”

Hvor kan man høre Mørkeland?

Mørkeland - Podcast afsnit | Lyt nu - RadioPlay.

Hvad betyder podcasten?

Ordet ”podcast” er en sammentrækning af ordene ”pod”, der betyder ”Personal On Demand” og ”broadcasting”. Det vil sige at podcast betyder ”personlige udsendelser til afhentning”. Du kan lytte til podcast lige når du vil – og de fleste podcasts er gratis.

Hvordan lytter man til podcast?

Hvis du har Android som styresystem på din telefon/tablet, skal du hente en app til at afspille/tilmelde til dig podcast. The Podcast App er en gratis mulighed. Søg efter den i Google Play, eller følg dette ​link​ på din telefon. Når du har installeret og er inde i appen søger du efter ​'Månedsskrift'.

Hvad er en Lydfortælling?

En lydfortælling er en fortælling, som alene bliver fortalt ved hjælp af optagede lyde; ingen skrift, ingen billeder og ingen mimik eller kropssprog, kun lyde. Til gengæld i alle tænkelige former: stemmer, musik og masser af effekter.

Hvem er pigerne bag Mørkeland?

været med til at inspirere et dansk bud på true crime i pod- castformat: Mørkeland blev udgivet første gang d. 20. februar 2018 og er skabt af Camilla Bjerregaard Aurvig og Kristine Sofie Bugbee. Podcasten er tilgængelig på store medier som Spotify, Apple Podcasts og Radioplay.

Hvordan fungerer en podcast?

(Android mobil/tablet) Søg efter den i Google Play, eller følg dette ​link​ på din telefon. Når du har installeret og er inde i appen søger du efter ​'Månedsskrift'. Gå ind på Månedsskriftets podcast, hvor du kan se alle episoder. Herefter kan du vælge at lytte til en episode.

Hvorfor podcast?

Fortælle historier, der kræver fuld opmærksomhed Podcasts er et genialt medie, når du har en vigtig historie eller et svært emne, som du vil dykke ned i. Folk bruger som regel længere tid på at lytte til en podcast end på at læse en artikel. Derfor har du som afsender en større magt over din modtager.