Table of Contents:

  1. Hvordan logger jeg ind på eReolen?
  2. Hvorfor kan jeg ikke logge ind på eReolen?
  3. Hvordan får jeg min bog på biblioteket?
  4. Hvor er min e bog?
  5. Kan man aflevere bøger på alle biblioteker i Århus?

Hvordan logger jeg ind på eReolen?

For at kunne logge ind i eReolens app og have mulighed for at låne e-bøger og lydbøger, skal du være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune. Du kan ikke logge ind på eReolen med låneroplysninger oprettet på et bibliotek i en anden kommune, end den du bor i.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind på eReolen?

Tjek, at dit CPR-/lånernummer og pinkode er indtastet korrekt. OBS: Brug ikke bindestreg i CPR-nummeret. Tjek, at du har valgt et bibliotek på listen, som tilhører den kommune, du har folkeregisteradresse i. Hvis du bor i en anden kommune end det bibliotek, du vælger på listen, kan du ikke logge ind.

Hvordan får jeg min bog på biblioteket?

Hvis du har udgivet en bog og gerne vil have den ud på bibliotekerne, skal du sende den til DBC i to eksemplarer. Til at starte med registreres bogen i Dansk Bogfortegnelses ugefortegnelse, som er en liste med bøgernes titel, forlag, forfatter, illustrator, antal sider, ISBN og andre helt faktuelle oplysninger.

Hvor er min e bog?

På eReolens hjemmeside. Du kan altid finde dine lån ved at klikke på personikonet i øverste højre hjørne. På denne side kan du se, hvor mange og hvilke bøger du har lånt, hvornår de udløber (afleveres), og hvor mange bøger du har mulighed for at låne.

Kan man aflevere bøger på alle biblioteker i Århus?

Du har som regel også mulighed for at aflevere på andre folkebiblioteker i landet. Blot skal du være opmærksom på, at det sker på eget ansvar og materialerne først registreres som værende afleveret, når de når frem til Aarhus Kommunes Biblioteker. Aflever derfor i god tid inden afleveringsfristen.