Table of Contents:

  1. Hvad handler Muldvarpen om?
  2. Hvad handler det røde kapel om?
  3. Hvor kan man se det røde kapel?
  4. Hvad er der sket med Muldvarpen?
  5. Er Muldvarpen ægte?
  6. Hvad laver Simon Jul?
  7. Er muldvarpen døv?
  8. Hvor lang tid lever en muldvarp?

Hvad handler Muldvarpen om?

I al hemmelighed har Ulrich Larsen i ti år uden om myndigheder arbejdet på at afsløre nordkoreanske ulovligheder. Hans farlige dobbeltliv førte ham til møder med repræsentanter fra regimet, som tilbød stoffer, håndvåben og missiler. Oplevelserne er nu blevet til den internationale dokumentarserie 'Muldvarpen'.

Hvad handler det røde kapel om?

Det røde kapel er en satirisk dokumentar med komikeren Simon Jul Jørgensen i spidsen for en gruppe, som under påskud af at være en teatertrup, får tilladelse til at rejse ind i Nordkorea og optræde for befolkningen.

Hvor kan man se det røde kapel?

Det røde kapel | Se online her | DRTV.

Hvad er der sket med Muldvarpen?

I oktober 2020 gik Ulrich Larsen fra at være en ukedt førtidspensioneret kok fra Københavns Vestegn til at blive landskendt som "Muldvarpen", manden det var lykkedes at infiltrere verdens mest brutale diktatur.

Er Muldvarpen ægte?

Filmen ligner fiktion Det er en helt utrolig historie, hvor virkeligheden nærmest overgår fantasien. Hvordan kan vi som seere vide, at 'Muldvarpen' ikke bare er fiktion? - Det er helt forståeligt at få den tanke, at der er tale om fiktion. Men det er et dokumentarisk værk, og der indgår ikke fiktion i det.

Hvad laver Simon Jul?

Simon Jul er især kendt fra satireserien "Banjos Likørstue", hvor han sammen med Jan Elhøj underholdt danskerne med deres grænsesøgende humor. Derudover kan han også skrive både radiovært og musiker på CV'et. Den kække radiovært, der altid er frisk på en sjov bemærkning, er ikke bleg for at tale åbent om sit liv.

Er muldvarpen døv?

Hørelsen er ikke den bedste, men muldvarpen siger lyde til de andre muldvarpe, så den er ikke døv.

Hvor lang tid lever en muldvarp?

Der er normalt kun et kuld om året. Hverken hanner eller hunner bliver kønsmodne i det første leveår. Undersøgelser af af en populations tænder og deres slid har vist, at der normalt kun lever tre generationer i et område. Muldvarpens maksimale alder er derfor normalt tre år.