Table of Contents:

 1. Hvorfor man skal bo i en by?
 2. Hvorfor flytte på landet?
 3. Hvor mange drømmer om at flytte på landet?
 4. Hvor skal jeg flytte hen?
 5. Hvorfor flytte i hus?
 6. Hvorfor flytte til Jylland?
 7. Hvornår er man klar til at flytte i hus?
 8. Hvor bor Peter Abrahamsen?
 9. Hvilken by skal man besøge i Danmark?

Hvorfor man skal bo i en by?

Bedre muligheder for børnefamilier ”Der har altid været en tendens til, at børnefamilier flyttede fra byerne – også i langt højere grad end nu. For 20-30 år siden flyttede man udelukkende til byen for at uddanne sig eller arbejde.

Hvorfor flytte på landet?

Her er det muligt at købe en billigere bolig end i storbyerne, man kan måske klare sig for blot én indkomst, få mere tid til familien eller foretage et karriereskift, som er nogle af årsagerne til, at nogen vælger at flytte på landet.

Hvor mange drømmer om at flytte på landet?

Folk på landet er mere tilfredse med at bo, hvor de bor, end danskerne som helhed. Flere undersøgelser viser, at mange drømmer om at bo på landet. Alligevel er det kun lidt mere end hver sjette, som bor der.

Hvor skal jeg flytte hen?

Det er i høj grad kommunerne omkring København, der trækker, da 50 procent er flyttet til kommuner i nærområdet, hvilket er helt uændret i forhold til 2019. Herefter følger Nordsjælland med 17 procent af fraflytterne. Det er også på niveau med året før, og det samme gør sig gældende for de resterende landsdele.

Hvorfor flytte i hus?

Folk der bor i par, ønsker ofte mere plads, men har det også som hovedårsag for flytningen, at de er flyttet sammen med deres partner. For singler er det ønsket om forandring, der er hovedårsagen til, at man flytter og finder en ny adresse.

Hvorfor flytte til Jylland?

Flere familier flytter til Jylland fra København. For nogle handler det om at komme tættere på familien, samtidigt med man får mere plads og måske en have til.

Hvornår er man klar til at flytte i hus?

Hænger gør-det-selv-projekterne dig langt ud af halsen, er det måske på tide at flytte i et nyere hus, der kræver minimal vedligeholdelse eller endda i lejlighed, hvor du ikke selv står for det udvendige vedligehold.

Hvor bor Peter Abrahamsen?

Abelone Glahn (65) og Peter Abrahamsen (79) bor i en stor, gammel skole på Falster.

Hvilken by skal man besøge i Danmark?

10 magiske steder i Danmark
 • Møns Klint, Møn. ...
 • Silkeborg skovene med de berømte Silkeborg søer. ...
 • Vadehavet, Sønder/Vest-Jylland. ...
 • Christiansborg / Slotholmen, København. ...
 • Granitbruddet 'Opalsøen', Bornholm. ...
 • Råbjerg Mile, Vendsyssel. ...
 • Kronborg, Helsingør. ...
 • Christiania, København.