Table of Contents:

  1. Hvad for nogle penge bruger man på Malta?
  2. Kan man køre til Malta?
  3. Hvor dyrt er det at leve på Malta?
  4. Hvordan kommer jeg til Malta?
  5. Er byen åben på Malta?

Hvad for nogle penge bruger man på Malta?

Visa, MasterCard og American Express kan bruges som betalingskort næsten overalt i Malta. I de større byer findes der hæveautomater, hvor du kan hæve kontanter.

Kan man køre til Malta?

En oplagt måde at nyde øens mange herligheder er ved at leje en bil og køre på eventyr. På en kør-selv-ferie på Malta bestemmer du selv ruten og tempoet. ... Ruterne er korte og terrænnet overkommeligt for det fleste, så pak vandreskoene og tag på aktiv ferie, hvor hele din familie kan være med.

Hvor dyrt er det at leve på Malta?

Den gennemsnitlige indkvartering omkostninger i Malta spænder fra: 151 DKK (20 EUR) i Hostel til 453 DKK (61 EUR) i 3-stjernet hotel. Pris pr. nat i et luksushotel i Malta handler om 1,000 DKK (147 EUR). Brug af offentlig transport i Malta kommer til en pris af: 15 DKK (2.00 EUR) for en enkeltbillet.

Hvordan kommer jeg til Malta?

Det er utrolig nemt at køre med bus på Malta. Der er busser fra tidlig morgen til sen aften. Busserne kører til alle landsbyer fra nord til syd og på tværs af øen.

Er byen åben på Malta?

Større forretninger i de store byer vil som regel holde åbent hele dagen. SKÅL! ​Hvordan siger man skål på Malta? Man råber: Bis-Sahha og tramper tre gange i gulvet med glasset hævet.