Table of Contents:

  1. Hvor stor er De Forenede Arabiske Emirater?
  2. Er der olie i Dubai?
  3. Hvor stor er Dubai?
  4. Hvad hedder de 7 emirater?
  5. Hvor ligger emirater?
  6. Hvad betyder islamisk emirat?

Hvor stor er De Forenede Arabiske Emirater?

83.600 km²Forenede Arabiske Emirater / Areal FAE har et areal på 83.600 km² og har 9.890.400 indbyggere. Hovedstaden er Abu Dhabi, mens Dubai er den største by. Landet er en føderation af syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah og Umm Al Quwain.

Er der olie i Dubai?

Dubai producerer langt mindre olie end Abu Dhabi og forsøger derfor at fremme sin økonomi ved at fremme industri og serviceerhverv. Man har også indset, at de enorme olieindtægter en dag vil tørre ud, hvorfor man satser voldsomt på andre forretningsområder.

Hvor stor er Dubai?

35 km²Dubai / Areal

Hvad hedder de 7 emirater?

De Forenede Arabiske Emirater (herefter FAE) blev dannet i 1971, da de selvstændige emirater Abu Dhabi, Dubai, Ajman, Fujairah, Sharjah, Umm al-Quwain og i 1972 Ras al-Khaimah besluttede sig for at danne en løs federation. De syv små emirater havde indtil da været britiske protektorater.

Hvor ligger emirater?

De Forenede Arabiske Emirater ligger på sydkysten af den Persiske Bugt, i den nordøstlige del af Den arabiske halvø. I øst grænser landet til Oman-bugten. Landets vigtigste byer ligger ved den Persiske Bugt.

Hvad betyder islamisk emirat?

Emir (af arabisk amīr امير og tyrkisk emir) betyder befaling, befalingshavende, guvernør eller fyrste. I tidlig islamisk tid befalede en emir over en afdeling muslimske soldater, og efter en erobring indtog han så den tidligere guvernørs plads.