Table of Contents:

  1. Er der mange myg på Kap Verde?
  2. Er der malaria på Kap Verde?
  3. Hvilke vacciner Kap Verde?
  4. Hvor varmt er der på Kap Verde i oktober?
  5. Er der slanger på Kap Verde?
  6. Hvor lang tid tager det at flyve til Kap Verde?

Er der mange myg på Kap Verde?

Der er lav risiko for malaria, overvejende falciparum, på øerne Santiago og Boa Vista i perioden fra august til og med november. Som forebyggelse foreslås værnemidler mod myg. Myggebalsam anvendes efter mørkets frembrud, hvilket yder beskyttelse i nogle timer, afhængig af typen.

Er der malaria på Kap Verde?

Risikoområder i Kap Verde Der er begrænset risiko for malaria fra august til og med november på øerne Boa Vista og Santiago.

Hvilke vacciner Kap Verde?

Inden afrejse til Kap Verde anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Tuberkulose og Tyfus.

Hvor varmt er der på Kap Verde i oktober?

Vejret i Kap Verde i oktober bliver temmelig varmt. På varme dage som disse, hvor laveste temperatur ligger på 26°C og højeste temperaturer omkring 28°C grader, er det vigtigt at drikke rigeligt med væske og holde sig kølig. Du kan forvente regn i cirka halvdelen af oktober måned i Kap Verde.

Er der slanger på Kap Verde?

Der findes ingen giftige krybdyr eller slanger på øerne. Fuglelivet er interessant, da der lever flere arter som udelukkende findes på Cabo Verde.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kap Verde?

Flyveturen til Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura og Tenerife tager ikke mere end 5½ time. Rejsen til Kap Verde tager lidt længere nemlig knap 7½ time.