Table of Contents:

  1. Hvilke dyr lever på Zanzibar?
  2. Hvad for nogle dyr lever der i Tanzania?
  3. Hvad koster en rejse til Zanzibar?
  4. Er der farlige dyr på Zanzibar?
  5. Er der farligt på Zanzibar?
  6. Er der hajer på Zanzibar?
  7. Hvor lever Serval?
  8. Hvad spiser et desmerdyr?
  9. Er det sikkert at rejse til Zanzibar?

Hvilke dyr lever på Zanzibar?

På øen lever cirka 54 forskellige slags pattedyr, og specielt er der en unik mulighed for at se den sjældne Red Colobus abe, som kun findes på Zanzibar. Yderligere er det muligt at opleve op til 23 forskellige flagermusarter, samt en masse andre forskellige mindre dyr.

Hvad for nogle dyr lever der i Tanzania?

Det er på en safari i Tanzania, at du har størst chance for at se “The Big Five”, der tæller løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler. Du vil også se en masse andre flotte dyr som geparder, giraffer, zebraer, flodheste, krokodiller, hyæner, vortesvin, gnuer og alverdens gazeller og antiloper.

Hvad koster en rejse til Zanzibar?

Den bedste pris på en enkeltbillet til Zanzibar by fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.580 kr. (Billund til Zanzibar by Kisauni). 2.993 kr. Den bedste pris på en returbillet til Zanzibar by fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.993 kr.

Er der farlige dyr på Zanzibar?

Der er ingen farlige dyr på Zanzibar, dvs. ingen skorpioner eller lign. krybdyr. Man skal ind i bushen for at finde små slanger, men det er sjældent man støder på dem.

Er der farligt på Zanzibar?

Der er ingen virkelig farlige områder i Zanzibar, hvor turister kan risikere deres liv. Der er dog steder, der er mindre egnede til turister og derfor mindre sikre.

Er der hajer på Zanzibar?

Er der hajer på Zanzibar? Ja, det er der. Hajerne og de store bølger holdes dog tilbage af det smukke koralrev der omgiver Zanzibars strande.

Hvor lever Serval?

Udbredelse. Servalen lever udelukkende på og omkring Afrikas store savanner syd for Sahara. Før i tiden fandtes dyret også længere nordpå i Tunesien og Marokko. Servalen lever hovedsageligt i områder med vand og sletter, men findes til tider i bjergområder og i udkanten af jungler.

Hvad spiser et desmerdyr?

Desmerdyr lever fortrinsvis af små hvirveldyr og insekter, men tager også frugter og nødder.

Er det sikkert at rejse til Zanzibar?

Zanzibar er generelt et meget sikkert sted at rejse. Turisterne udgør en vigtig indtægtskilde på Zanzibar, og langt de fleste lokale er meget venlige og hjælpsomme. Lige som i andre udviklingslande skal du dog være opmærksom på, at en stor del af befolkningen er fattige og vil gå langt for at skaffe mad til familien.